Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make-up Brushes: Real Techniques


De make-upkwasten van Real Techniques zijn al een tijdje een hype in beautyland, en terecht!
Ze zijn betaalbaar én van heel goede kwaliteit! Daarbij zijn ze ontworpen door Pro Makeup Artist én beautyblogster Samantha Chapman van Pixiwoo, en maakt ze met de kwasten ook tutorials op het speciale Real Techniques YouTube kanaal.
Ik heb twee kwasten ervan (al van voor de zomer, maar heb er eigenlijk nog nooit iets over geschreven), maar ik wil er graag nog een paar, dus vandaar eens een artikeltje zodat jullie misschien wat tips kunnen geven welke ik nog zou kunnen bijkopen!Ik heb zelf de Powder Brush en de Blush Brush. Als eerste vind ik dat ze er heel mooi uitzien door hun leuke kleurtjes (ze zijn ook ingedeeld per kleur, zo is oranje voor base, roze voor finish en paars voor ogen). Ze zijn ook superhandig want ze kunnen blijven rechtstaan (handig als je bv. al make-up op je kwast hebt gedaan, maar toch nog iets vergeten bent ofzo), en de haartjes voelen heel zacht aan en vallen helemaal niet uit! Perfect!

Ik ben blij met beide borstels, ze werken heel fijn en gebruik ze elke dag.
De Powder Brush gebruik ik om setting powder aan te brengen, dus om mijn make-up af te poederen, en om gezichtspoeders aan te brengen, over het gehele gezicht maar ook soms om bronzer aan te brengen.
De Blush Brush gebruik ik dan ook echt om blush aan te brengen, maar dan enkel poeder-blushes. Hij is heel zacht en neemt niet veel product op, dus je kan de kleur makkelijk opbouwen hiermee.

Ik ben fan, en ben benieuwd naar nog meer. Hebben jullie soms nog aanraders, welke kwasten zou ik zeker in mijn collectie moeten hebben, welke best niet? Ik ben zeker nog op zoek naar een concealer en een foundation brush, dus ik weet niet of ze die in hun collectie hebben, en of ze fijn werken?

Ik bestelde mijn borstels op de Amerikaanse website iHerb, en betaalde ongeveer $10/st., wat heel wat goedkoper is dan als je ze op Nederlandse webshops zou gaan bestellen. Enige nadeel, je moet er iets langer op wachten en je hebt kans dat je douanekosten moet gaan betalen, maar als je uitgaven niet te groot zijn, is dat normaal gezien geen probleem!