Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hello new toy!


Al dagen, maanden, jaren wou ik een degelijke fotocamera... Met onze kerst/nieuwjaarscentjes gingen we er eindelijk voor, hoera!! Even leek het erop dat een kapotte wasmachine roet in het eten kwam gooien, maar de lieve kerstman (aka my sweet boyfriend) bracht wel een héél groot pak onder de kerstboom!
Maandag stapten we naar de winkel, tien minuten voor sluiting, met mijn wishlist in mijn hand. Ik had op voorhand wat research gedaan, en wist perfect wat ik wou! We gingen voor de Canon EOS 600D, met de standaard-lens en nog een extra lens erbij om mooie detailfoto's te gaan maken.

Ik ben dolgelukkig met deze aankoop, en kan niet wachten om er écht mee aan de slag te gaan. Ik probeerde natuurlijk al heel wat uit, maar het weer en de tijd werkten nog niet echt mee... soon!!
Hier al enkele testshots:

Wat denken jullie ervan? Gaan jullie zelf aan de slag met een spiegelreflexcamera?