Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty December


In 2013 zagen jullie elke maand, of toch bijna, de inhoud van de Deauty Beautybox verschijnen op de blog. Ik blijf het een leuk gegeven vinden (je betaalt €15, incl. verzending, en krijgt daarvoor een verrassingsbox thuisgestuurd die heel wat meer waard is, met ongeveer een 5-tal fullsize en miniatuurproducten), al was ik niet elke maand even enthousiast.
Op het einde van het jaar gingen ze echt met themaboxen werken, dus ik ben best benieuwd wat ze er in 2014 van gaan maken. Maar hier alvast nog de inhoud van de december-box, mooi afgewerkt met een gouden lintje, die vol producten zat die je van kop tot teen verwennen en laten stralen.Fructis - Miraculous Oil (full size - €10.99)
Deze Miraculous Oil haarolie van Fructis is perfect voor dof en beschadigd haar. Het is een 3-in-1 olie die je kan gebruiken voor het wassen om het haar extra te voeden, voor het föhnen om je haar te beschermen tegen de warmte of gewoon op droge haarpunten aanbrengen om het extra glans te geven.
Hij bevat voedende arganolie, die je haar niet verzwaart maar juist gezonder maakt.
Ik ben sowieso een haarolie-fan, en gebruik het elke keer voor ik mijn haar droog, of soms om op mijn haarpunten aan te brengen voor extra glans.
Je hebt helemaal niet veel nodig van dit product, hij doseert makkelijk en daarnaast ruikt hij echt héérlijk en warm.

Maybelline - Color Show nagellak (full size - €3.99)
Met nagellak kan je nooit misdoen, zeker Color Show lakjes van Maybelline vind ik heel fijn. Deze is de kleur Pink Lady, niet meteen echt heel feestelijk, maar een heel mooi zachtroze kleurtje, heel naturel en basic, een musthave in elke collectie!

♦ Plante System - Massagekaars (full size - €8)
Nood aan ontspanning? Met deze massagekaars kan je het nieuwe jaar ontspannend inzetten. Het is een kaars die opbrand tot een massageolie, je laat de kaars een tiental minuutjes branden, en dan breng je de olie rechtstreeks aan op de huid.
Heel zacht voor de huid dankzij voedende en verzachtende karitéboter, en heeft een heerlijke geur dankzij katoenbloemen. Ik ben benieuwd om deze uit te proberen (of eigenlijk liever zelf een massage mee te krijgen).

Biotherm - BB Cream (5ml - full size: €25)
Ik ben een BB en CC Cream gebruiker dus deze was wel aangenaam om eens uit te proberen. Hij bevat alles wat een BB Cream zou moeten hebben, hydrateert, verheldert, egaliseert, corrigeert, maakt glad en beschermt met spf15. Niet speciaal, zeker doordat het maar een mini-sample is, maar al bij al een aangenaam product om te gebruiken.

Elissance - Lipstick in Attirance (full size - €14.10)
Make-up is altijd fijn, zeker als je ook eens nieuwe merken leert kennen. Ik kende het merk Elissance nog helemaal niet, maar de lipstick ziet er alvast heel veelbelovend uit.
Een leuke felroze kleur, maar daarnaast is hij ook verrijkt met bijenwas, die hydraterende en helende eigenschappen bevat. En bestaat hij ook uit teunisbloemolie om de lippen te beschermen en voeden tot in de diepste lagen, maar ook essentiële oliën van de Damascusroos en rozenbottel die zorgen voor voldoende hydratatie en herstel om je lippen lang te verzorgen.

Wat denken jullie van de laatste 2013-Deautybox? En gaan jullie in het nieuwe jaar ook terug voor deze beautybox?

Meer info op de deauty website.