Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - White Musk Smoky Rose


Vandaag de heerlijke geur van de White Musk Smoky Rose producten van The Body Shop. Ik toon jullie een Bodylotion en een Eau de Toilette.
Een heerlijk muskusparfum, de moderne versie van de klassieke White Musk van het merk.

White Musk Smoky Rose - Eau de Toilette
Een mysterieuze, verleidelijke bloemengeur, die heel elegant en licht is. Het is de lichtere variant van de Eau de Parfum, maar toch redelijk lang houdt.
Hij bestaat uit topnoten zoals bergamot, roze peper en zwarte bessen, hartnoten van oa. oranjebloesem en rozen en als basisnoten muskus en olibanum.

Ik vind het een fijne, warme geur die niet overweldigend is, perfect voor de winter. Handige verpakking ook, want dit kleine flesje neem je makkelijk overal mee naartoe.
Bestaat uit diervriendelijke muskus, en biologische Community Fair Trade-alcohol uit Ecuador.

White Musk Smoky Rose - Bodylotion
De bodylotion is een lichte en vochtregulerende lotion die snel door de huid wordt opgenomen. Heeft een fijne textuur en laat de huid zijdezacht aanvoelen, en dat allemaal met de heerlijke geur van de White Musk Smoky Rose.

Altijd leuk om een bodylotion te combineren met een parfum, zo komt de geur nog beter tot zijn recht. Deze bodylotion is heel licht en fris, daarom voor mij toch niet voedend genoeg voor de winter.

Wat denken jullie van deze producten?

The Body Shop - White Musk Smoky Rose
Eau de Toilette - 30ml - €19.50
Bodylotion - 250ml - €14.50
(ook verkrijgbaar in deze collectie: body mist, eau de parfum, bath & shower gel)