Mogelijk gemaakt door Blogger.

How to: Golvend haar zonder hitte


Mensen met steil haar, net als ik, willen het liefst krullend haar. Ik vind dat heel erg mooi, maar heb echt niet altijd de tijd, of zin, om met de krultang aan de slag te gaan (lees gerust nog mijn artikeltje over krullen met de krultang). Maar ik heb voor jullie nu ook een heel gemakkelijke oplossing om krullen of toch wat meer slag in je haar te creëren, en het enige wat je daarvoor moet doen is slapen!
Lees snel verder:Als eerste kan je natuurlijk altijd je haar gaan vlechten, dan krijg je als resultaat bekjes in je haar. Maar ik bekeek ooit een filmpje van Beautylab, met de tip om je haar in twee dotjes te gaan opsteken alvorens je gaat slapen, en sindsdien doe ik het toch regelmatig op die manier. Het is supermakkelijk en op één, twee, drie geklaard!

Hoe ga je nu te werk?
Ik doe het vooral nadat ik 's avonds mijn haar gewassen heb. Dan gebruik ik eerst een volumespray op de wortels van mijn haar, en een haarmousse op de lengten van mijn haar. Daarna gewoon het haar drogen met een haardroger, hoeft niet helemaal kurkdroog te zijn. Je kan ook je haar gewoon even bevochtigen als je het net niet gewassen hebt.
Nadien ga je je haar gewoon verdelen in twee delen, bovenaan en onderaan, en die twee delen gaan opdraaien en vastmaken in een knotje (ziet er grappig uit, maar we denken aan het resultaat). En zo kruip je je bed in. Ik vind het helemaal niet storend om mee te slapen, maar als je een rugslaper bent zal het waarschijnlijk niet zo heel aangenaam zijn.
(Je kan het ook overdag gaan doen, als je bv. overdag thuis bent en 's avonds naar een feestje gaat).
's Morgens gewoon de twee dotjes eruit halen. Nog even met je vingers door je haar gaan om je haar wat los te maken, en afwerken met wat haarspray, en klaar is kees!

Wat denken jullie ervan? Hebben jullie dit zelf al gedaan, of gaan jullie het eens uitproberen?

Ook op de foto: roze hemdje van h&m, flamingo-ketting van Forever21 en Chanel La Diva op de lippen.