Mogelijk gemaakt door Blogger.

Vier jaar Sprinkles on a Cupcake!


Vier jaar geleden zat ik heel nerveus voor mijn computer, zou ik dit nu vandaag écht doen of zou ik dit überhaupt wel doen... Mijn eerste blogpostje online zetten! And so I did, en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Sprinkles on a Cupcake viert vandaag dus zijn vierde verjaardag en daar ben ik heel gelukkig mee! Ik doe het nog altijd met heel veel plezier en er gaat geen dag voorbij dat ik er niet mee bezig ben!

Na al die jaren is mijn blog echt mee geëvolueerd met mij, het is mijn eigen stekje geworden waar ik helemaal mezelf kan zijn. Ik deel dingen die ik leuk en mooi vind, schrijf mijn ervaringen en tips neer en probeer jullie ook een kijkje te geven van mijn wereld naast de computer.
Afgelopen blogjaar was superleuk, ik werkte samen met heel wat leuke merken en testte heel wat fijne producten, ik mocht naar London met Eurostar, zag heel wat toffe Disney-films, deed een fotoshoot met Julia June, heb heel wat cupcakes gebakken en zoveel meer.
Ik heb zelf veel geleerd en ontdekkingen gedaan, toffe mensen leren kennen en een heleboel leuke dingen beleefd, samen met enkele van mijn blog-buddies!

Maar Sprinkles on a Cupcake zou natuurlijk niet zijn wat het nu is zonder jullie, dus bedankt aan al mijn lieve lezers, voor de talrijke bezoekjes, lieve reacties, leuke mailtjes, ... You're the best!!
Bedankt ook aan alle lieve pr-mensen en merken die in mij en mijn blog geloven!
Op naar een volgend blogjaar, die hopelijk even fantastisch mag worden!

Now bring out the cupcakes and birthday cake oreo's ;)
Kisses,