Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie: Win een Inner Grace parfum van Philosophy


Een laatste winactie voor de verjaardag van Sprinkles on a Cupcake, vier prijzen voor de vierde verjaardag van mijn blog, perfect! Na twee glittertasjes en het Happy Nails boek van Elfi, kunnen jullie vanaf vandaag een heel fijn Philosophy Parfum winnen, nl. de Inner Grace.

Ik heb zelf de Eternal Grace, en vind hem heel fijn. Deze Inner Grace is met topnoten als mandarijn en bergamot, hartnoten als freesia, jasmijn en roze, en daarbij ook vanille en muskus als basisnoten een heel zachte en frisse bloemengeur, die ook rustgevend zou werken en een beetje doet denken als was die buiten hangt te drogen of vers beddengoed. Sounds good!
Hij ziet er ook mooi en stijlvol uit, zoals we het van Philosophy gewoon zijn!

Wat moet je doen om kans te maken op dit heerlijke parfum?
- Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com waarom jij dolgraag dit parfum zou willen winnen.
- Deze winactie is natuurlijk voor de lezers en volgers van mijn blog, niet verplicht maar het zou wel heel leuk zijn moesten jullie Sprinkles on a Cupcake volgen via facebooktwitterbloglovin' of instagram.
Deel deze winactie of tweet: Volg @PetraCupcake en maak kans op het Inner Grace parfum van Philosophy: 
http://tiny.cc/kmueax'

Deze winactie loopt tot 11 februari 2014, middernacht. De winnaar worden random gekozen en persoonlijk gecontacteerd. Je kan ook aan de andere winacties deelnemen, maar slecht éénmaal winnen.
Veel succes!

Bedankt Philosophy voor deze leuke winactie!