Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in: iPhone 4 Covers


Iedereen die me een beetje kent of volgt, weet wel dat ik gek ben op allerlei covers voor mijn iPhone 4. Van chocolade, bloemetjes en aardbeitjes tot schattige beestjes en engelvleugeltjes, ik heb ze allemaal.
Maar ik mag er nog een paar aan mijn collectie toevoegen. Vorige week kreeg ik een leuk pakketje toegestuurd van de webshop sh-op.nl, en heb ik voor jullie ook een leuke kortingscode (lees onderaan meer hierover).

Ze zijn cute, girly & pink, dus helemaal mijn ding! Zo is er een waar prinsessenkasteel voor mijn iPhone, oké misschien niet zo heel handig want het valt nogal groot uit, maar wel heel leuk!
Het roze winkelkraampje met strik vind ik ook heel cute, maar ik ben vooral fan van het lichtblauwe met heel wat leuke kawaii-figuurtjes, zoals ijsjes, taartjes, snoepjes en schattige diertjes! Deze zit ook momenteel op mijn gsm.

De webshop heeft een supergroot aanbod (als je ze allemaal op één avond bekijkt, verdien je een cupcake van mij, want mij is het niet gelukt) dus je vind er dus zeker iets helemaal naar je zin! Je kan wel gaan onderverdelen op de site volgens model, kleur, materiaal, ...
Heb je ook zin gekregen om een een kijkje te gaan nemen, en misschien iets te bestellen, dan krijgen de lezers van Sprinkles on a Cupcake €2 korting, dankzij de code: PROMO5. Dus ga snel een kijkje nemen op sh-op.nl en laat me zeker weten wat het geworden is!

Wat denken jullie van mijn nieuwe hoesjes?