Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Spring 2014 - Notes de Printemps


Nu ik het eindelijk over mijn hart gekregen heb om mijn kerstgerief op te ruimen, probeer ik het huis een beetje vrolijk te maken met bloemetjes en leuke kleurtjes! En wat kan mij beter helpen dan ook vrolijke make-up en nieuwe lentecollecties!
Hier een preview van enkele producten uit de nieuwe lentecollectie van Chanel, Notes de Printemps.



De collectie is geïnspireerd op vrolijke voorjaarsdeuntjes, waar je dan ook super goedgezind van wordt! Snoepjeskleuren met heel wat paars en roze, met hier en daar wat rood in deze collectie.
Voor de ogen vooral zachte tinten met paars, bruin en zachtroze. Er zijn twee nieuwe tinten van de Illusion d'Ombre, een crèmeachtige oogschaduw, in de kleuren Diapason, een bruin-paarse tint en deze supermooie pastelroze kleur met heel wat shimmer, Impulsion.

Ook voor nagels en lippen zien we vooral roze en paarse tinten. Voor de lippen kan je alle kanten uit, van blauwachtig roze, zacht perzikroze en snoeproze tot felroze, grijsachtig mauve en elektriserend roze. Die laatste kunnen jullie hier zien, namelijk de Rouge Allure Velvet in de kleur La Diva. Een hele fijne, zachte lipstick die heel makkelijk aanbrengt en heel licht is. Je voelt hem helemaal niet zitten en hij blijft lang aanwezig! Misschien wat opvallend, maar hé, af en toe mag dat wel eens!

Voor de nagels zitten er dan weer maar twee kleurtjes van Le Vernis in de collectie. Een zacht rode/roze kleur Tapage, en deze donkerpaarse tint Charivari. Een hele mooie, stijlvolle kleur die makkelijk aanbrengt. Ik vind hem wel ietsje donker voor de lente, maar toch een prachtige kleur.

Wat denken jullie ervan?

De Chanel Notes de Printemps-collectie ligt in de winkel vanaf 17 januari 2014.