Mogelijk gemaakt door Blogger.

Infinity bracelet


Ze zijn al sinds de laatste zomer een trend, maar ze blijven populair. Ik heb het over Infinity sieraden, meer bepaald dan de armbandjes. Infinity betekent oneindig in het Engels, wat dan vooral slaat op oneindige vriendschap of liefde, verbondenheid, enz...
Perfect dus om cadeau te geven aan je beste vriendin, je liefje of je mama. Leuk is het dan ook om het echt persoonlijk te gaan maken, en het symbool te gaan graveren met bv. een naam of een speciale datum, en dat kan je bij Names4Ever.Ze hebben er heel wat varianten, vooral kettingen met het Infinity symbool op, in heel wat verschillende uitvoeringen. Daarnaast ook enkele losse hangertjes, maar ik was direct fan van de Infinity armband.
Het is een handgeknoopte Shamballa armband, voorzien van een zilveren infinity symbool.
De armband kan versteld worden tot 26cm en is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, ik ging voor de roze versie, al vond ik de donkerpaarse kleur ook heel geslaagd.
De verzending is gratis, en je hebt je juweeltje eigenlijk heel snel in huis , ik had het ongeveer na vier dagen, en het komt in een mooi doosje.


Het infinity symbool wordt gegraveerd, je kan zelf opgeven wat erop moet komen. Je kan tot 10 tekens kiezen (bij de kettingen is dat iets meer), dus je kan gaan voor een naam, datum of iets anders. Ik ging voor het woordje 'Love', dat vond ik zelf heel toepasselijk en mooi erbij. 'You & Me' vond ik ook nog leuk!


Wat denken jullie ervan?

Infinity Shamballa Armband - €32.95
Verkrijgbaar bij Names4Ever, waar je oa. ook een naamketting kan laten maken.

Op de foto zie je ook mijn Yankee Candle kaars in Pink Sands (ruikt heerlijk btw), die ik bestelde via de uk website.