Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guerlain Spring 2014: Météorites Blossom Collection


Een heerlijke dag vandaag, waar dat lente gevoel extra naar boven kwam. Maakt het extra leuk om naar een fijne lentecollectie te kijken! Vandaag wat info over de Guerlain Météorites Blossom Collection, een lichte, frisse en sprankelende collectie met heel wat fijne producten en kleurtjes. Ze kiezen voor pastelkleurtjes op lippen en nagels, donkerdere tinten voor de ogen, gecombineerd met een glowy huid & roze wangen.
Neem snel een kijkje naar twee heerlijke producten uit deze collectie!Wat is een Guerlain-collectie zonder de prachtige Météorites parels! Ze zijn net als sprinkles om je teint af te werken, en ruiken heerlijk naar viooltjes. Voor deze collectie zitten ze in een mooi zilveren doosje, versierd met een rozet in mooie pasteltinten, met in het hart als zegel de legendarische letter G.
De Météorites komen deze maal in drie verschillende tinten, zo is er Clair, een zuiver licht voor de lichte huid, Medium, een ton sur ton licht voor de medium huid en Doré, een warm licht voor de gebruinde huid. Hier zie je Clair.

De lichte pastelkleurige parels hebben elk hun eigen functie, en doen er alles aan om de huid er mooier te doen uitzien en te doen stralen! Zo zorgen de roze voor een gezonde uitstraling, lichtgroene gaan rode vlekjes gaan vervagen, paarse gaan het licht versterken en witte en gouden geven uitstraling.

Hoe ga je nu te werk met de parels? Gewoon een grote kwast er doorheen draaien en aanbrengen met een draaiende beweging op je volledige gezicht als afwerking van je make-up. Het matteert en gaat de huid gaan egaliseren, en geeft het daarbij een mooie en gezonde glans. In deze collectie zit er trouwens ook een hele mooie nieuwe makeup-kwast, hij is roze met wit en ziet er prachtig uit!
Velen vinden de prijs van de Météorites parels best hoog, maar als je vergelijkt met bv een vast poeder, krijg je heel wat meer (deze pot bevat 25gr poeder) en je doet er dus echt heel erg lang mee! Voor mij zijn ze een investering waard!

And then some more shimmering, en dat op de lippen met de Star Dust Gloss d'Enfer. Geeft een subtiele fonkeling, net als een toverstafje, voor stralende lippen. De kleur is heel transparant, met een mooie lichtblauwe shimmer. Er is ook een nagellakje in dezelfde kleur en naam om het geheel af te werken!

De lipgloss brengt makkelijk aan dankzij de handige applicator, en voelt ook aangenaam op de lippen. Geen plakkerig gevoel en een mooi subtiel resultaat. Kan op zichzelf gebruikt worden, of over een ander lipproduct om die kleur extra glans te geven en te doen schitteren!

Wat denken jullie van deze twee producten?

Guerlain - Météorites Blossom Collection
Météorites 1 Clair - €52.15 - 25gr 
Gloss d'Enfer Star Dust - €29.40