Mogelijk gemaakt door Blogger.

Purple with a touch of gold


Lente op mijn nagels, met een fris kleurtje en wat glitters.
Ik ging voor La Laque Couture van Yves Saint Laurent in de kleur Parme Graffiti, een leuk paars kleurtje, afgewerkt met een accentnagel met gouden glitters van Maybelline, namelijk het Knitted Gold lakje uit de Color Show Brocades collectie.

Ik vind het resultaat best leuk geworden. het paarse kleurtje vind ik op zich ook al heel leuk. Het is mijn eerste lakje van YSL, ik had het al even in mijn kast maar het was de eerste keer dat ik het opdeed. Hij lakt supervlot en makkelijk, brengt lichte laagjes aan die snel drogen. Ik deed twee laagjes boven elkaar op, maar nadien zag ik hier en daar dat het misschien toch nog een derde laagje kon gebruiken voor een echte goede dekking.

Ik werkte dus af met een accentnagel in goud. Maybelline heeft sowieso leuke lakjes, en deze uit de Brocades collectie is vrolijk en feestelijk. Ik gebruikte hem al eens alleen tijdens de feestdagen, maar als afwerking bij een andere kleur is hij ook heel tof. Ik gebruikte twee laagjes, iets meer afhaalwerk maar voor twee nagels valt dat al bij al nog goed mee.

Wat denken jullie van het resultaat?