Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pantene Expert Age Defy & Advanced+ Keratin Repair


Sinds kort heeft Pantene zijn nieuwe Expert Collection gelanceerd, met daarin een reeks premium producten die heel wat uitdagingen aangaan op gebied van haarverzorging. Als eerste twee gamma's vind je daarin Age Defy en het Advanced+ Keratin Repair. Vandaag wat meer info daarover.

♦ Expert Collection Age Defy
De Age Defy producten doen met het haar wat antiverouderingscrèmes doen voor de huid. Ze bestrijden de zichtbare tekenen van haarveroudering.
Ze gaan daarbij oplossingen bieden voor haarbreuk, droogheid, gesleten punten, stugheid, dofheid, beschadiging en het dunner worden van het haar. Dus eigenlijk niet enkel geschikt voor oudere mensen, iedereen kan wel wat extra's gebruiken voor zijn haar.

In de collectie vind je een shampoo, conditioner en haarmasker, en daarnaast ook de Advanced Thickening Treatment, een soort van gel-achtig serum dat je, min. 14 dagen na elkaar in je haar moet aanbrengen om zo meer volume te creëren.

Up to the test!
Ik  testte deze producten niet zelf uit. Mijn vriendin Evi heeft van zichzelf heel dun haar, dus ik vond haar de geknipte persoon om dit gamma uit te proberen. Hier haar ervaringen:
'Ik waste mijn haar twee keer in de week met de shampoo, en wisselde af tussen de conditioner en het masker om nadien als verzorging op mijn haar aan te brengen. De producten hebben allemaal een aangename geur. Hoewel ik niet het gevoel had dat mijn haar voller geworden was, heb ik wel de indruk dat mijn haar veel gezonder aanvoelt en eruit ziet, en dat ik minder haarverlies heb.
Het serum gebruikte ik elke avond, zowel op vers gewassen haar als op droog haar. Het was makkelijk in gebruik, het haar scheiden met een kam en een aantal keer spuiten, en zo verder voor je hele haarbos. Daarna alles goed inmasseren en laten drogen. Ook hier had ik niet echt het gevoel dat mijn haar dikker geworden was, maar het voelde veel gezonder aan. Geen mirakelproducten dus, maar ik ben best tevreden over deze producten, ze ruiken heel goed, mijn haar voelt zachter en gezonder en ik heb het gevoel dat ik toch minder haarverlies heb, wat na verloop van tijd misschien ook zorgt voor een vollere bos.'

♦ Expert Collection Advanced+ Keratin Repair
Dit gamma gaat dan weer beschadigd haar gaan herstellen. Door allerlei chemische behandelingen en stylingopties vandaag de dag, krijgt het haar toch meer te verduren dan vroeger.
Wanneer haar beschadigd wordt, verliest het keratine, de belangrijkste proteïne in het haar. Hoe meer beschadiging, hoe meer keratine verloren gaat, en dit over de volledige lengte van het haar. De unieke formule van de Advanced+ Keratin Repair gaat de gladheid en zichtbare gezondheid van het beschadigd haar gaan herstellen en elke haarlok gaan afschermen om zo proteïneverlies tegen te gaan.

In de collectie vind je een shampoo, conditioner en een masker, met een 'Triple Blend' technologie, een unieke mix van drie beschermende polymeren, die elk haartje een beschermingslaag gaan geven.
Daarnaast vind je ook de Split End Fuser, een crème tegen gespleten punten die microscheurtjes gaan helpen herstellen.

Up to the test!
Eerst en vooral, de producten ruiken heerlijk! Het zijn fijne haarverzorgingsproducten die mijn haar zacht maken. De zwarte verpakking ziet er best elegant uit, en de producten hebben allemaal dezelfde gele kleur.
Voor mij komen ze best hun beloftes na, mijn haar voelt verzorgd, zacht en gezond. Wat ik wel ondervind is dat mijn haar precies toch iets sneller vettig wordt.
De Split End Fuser vind ik ook best fijn, de geur blijft langer hanger doordat je hem niet moet uitspoelen, en mijn haar ziet er langer gevoed uit. Of het echt op lange termijn gesleten punten gaat gaan aanpakken, is mij niet echt duidelijk!

Wat denken jullie van deze producten?

Pantene Expert: Age Defy - Advanced+ Keratin Repair
Prijzen tussen €6.99 en €9.99
Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize en Carrefour Hypermarkt