Mogelijk gemaakt door Blogger.

Feeling like a Princess with Pupa


Pupa Princess is eigenlijk de mooie wintercollectie van het merk Pupa, maar door de zachte pasteltinten voor mij ideaal om het lentegevoel aan te wakkeren. Naast roze en goud-tinten, ook enkele mooie blauw-groene producten te vinden in deze collectie, zoals deze Diamond Eyeliner en de Lasting Color Nail Polish.De Pupa Princess Diamond Eyeliner is een glitter gel-eyeliner om die extra sparkle toe te voegen aan je look. Kan alleen gebruikt worden, of als toplaag over oogschaduw, potlood of eyeliner.
Ik ben niet echt fan van het product. Mijn oogschaduw mag wat gaan glitteren, maar dit is voor mij iets teveel van het goede. Ik ben natuurlijk niet zo handig met een gel-eyeliner, maar hij brengt ook niet zo heel makkelijk aan en ook bij het afhalen gaan de glitters overal gaan hangen. Ik heb het nog niet geprobeerd over een oogpotlood of oogschaduw, dus misschien moet ik dat wel nog eens een kans geven.

De nagellak daarentegen, vind ik wel supertof! Heel leuk kleurtje, perfect voor elk seizoen. Het is een zachte tint, maar toch aanwezig. Hij brengt ook makkelijk aan, droogt goed en blijft lang houdbaar op de nagels.
Twee laagjes zijn nodig om hem perfect egaal te krijgen, maar het resultaat ziet er super uit!

Wat denken jullie van deze producten?