Mogelijk gemaakt door Blogger.

Re-Opening Lush Antwerp!


Jaaa, de Lush in Antwerpen heeft een nieuwe stek, en ik ging vrijdagmiddag, samen met Liesbeth, een kijkje nemen tijdens de opening. Hele ruime winkel, tof ingericht met prachtig meubilair en heel wat groen, ik ben fan!
Neem daarbij nog eens top-producten en een crew om U tegen te zeggen... Eens langs gaan is dus de boodschap. Nieuw adres: Leysstraat 9 (vlak aan de Meir) in Antwerpen.
Ik had mijn fototoestel niet mee, maar mijn iPhone geeft je toch ook al een sneak-peek van hoe de nieuwe winkel eruit ziet.

Van op straat roken we al dat we in de juiste richting aan het stappen waren, die Lush geurtjes lokken je zo mee naar binnen. Naast de geuren, ook heel wat fijne producten, heel moeilijk om er gewoon één favorietje uit te halen. We krijgen een rondleiding en daarbij uitgebreid uitleg van Lush-lady Katrien (die trouwens ook een lezer is van mijn blog, zo leuk dat ze me dat ook vertelde!). Ze ging met ons de winkel rond, liet ons haar favorieten weten en testte ook een aantal dingen bij ons uit, altijd fijn om het effect onmiddellijk zelf te voelen. Je kan daar ook altijd de winkel binnenstappen, vragen om uitleg of iets uittesten, of gewoon ook een sample meevragen om thuis uit te proberen, dat kan allemaal!
Achteraan hebben ze een heuse Soap-Bar

Verse gezichtsmaskers, staat ook leuk gepresenteerd.

Geen saaie cadeautjes bij Lush

De Lush-parfum producten. Ze zien er leuk en retro uit, en de geur van de 'Sun' producten is heerlijk.

Ik zag heel wat fijne producten, items die ik herkende en fijn vind, andere dingen die dan daarvoor niet echt mijn aandacht trokken, maar door wat meer info te krijgen ik er toch benieuwd naar geworden ben.
Ik ging naar huis met drie producten, maar daar vertel ik jullie later meer over (als ik ze uitgebreid heb getest).
Enkele producten nog van de Lush Valentine collectie, Prince Charming showergel (ruikt heerlijk) en een lipgloss The Kiss, die je llippen een roze tintje geeft en ze ook verzorgt.

Lush skincare (tip: als je vijf lege zwarte potjes verzameld, klein of groot,  kan je die terugbrengen en krijg je er een gratis gezichtsmasker voor in de plaats, way to go Lush!)

Wat denken jullie van de nieuwe Lush winkel, gaan jullie eens langs (of hebben jullie dat al gedaan)?

Lush Antwerpen vind je in de Leysstraat 9, maar je kan ook nog steeds terecht in Lush Gent en Lush Brussel.
Bekijk meer info en foto's van de nieuwe winkel op de Lush Antwerp facebookpagina