Mogelijk gemaakt door Blogger.

Helemaal in zomerstemming dankzij Atelier 11: Bon Voyage!


Een heerlijke zonnige dag vandaag, perfect dus voor een toch wat zomerse post vandaag!
Vorig jaar in de herfst kreeg ik al een glimp te zien van de superleuke Bon Voyage! juwelencollectie van Atelier 11, speciaal voor komende zomer. Ik was al helemaal in zomerstemming daardoor, en dat ben ik nog steeds nu ik ze terug zie en ze eindelijk in de winkel liggen.
Neem eens een kijkje en droom helemaal weg!

De typische zomerse dingen komen allemaal aan bod in de vorm van oorbelletjes, ringen, kettingen en armbanden. Van vliegers en windmolens, bikini's en slippers tot bootjes, strandzetels en strandhuisjes.
Ik ben fan! Zilveren en gouden items, en hier en daar ook een beetje kleur te zien, zoals oranje, blauw en geel.

Mijn favoriete, de boot-ring zeker en vast, maar ook de Life's a Beach ketting en de ketting met de windmolen, en ook de vlieger-armband vind ik tof!
Wat denken jullie van deze leuke collectie van Atelier 11?

Atelier 11
Scheldestraat 32
2000 Antwerpen
Meer info op atelierelf.com maar op de facebookpagina kan je bv zien in welke winkels het merk overal te koop is.