Mogelijk gemaakt door Blogger.

Le Rouge Chanel, my collection


De lippen een kleurtje geven, geeft je look direct dat tikkeltje meer. Of het nu een zachte, zwoele of speelse tint is, mat of net heel glanzend, wanneer jij je er het beste bij voelt, dan straal je dat ook uit.
En zo kan je bij Le Rouge Chanel ook alle kanten op. Zo hebben ze Rouge Allure en Rouge Allure Velvet, Rouge Coco en Rouge Coco Shine. En als laatste is er ook nog de Lèvres Scintillantes, de prachtige Chanel lipgloss.
Vandaag mijn Chanel lipproducten op een rijtje, maar als eerste enkele nieuwe producten uit de Collection Variation.De Collection Variation is een reeks met heel wat nieuwe lipproducten van Chanel die je sinds deze maand in de winkel kan vinden. Zo zijn er heel wat verschillende producten in drie verschillende kleurharmonieën verkrijgbaar, naturel, roze-rood en paars. In het totaal zijn zo een achttien nieuwe producten terug te vinden in deze collectie, waarvan er slecht vier limited edition zijn, de rest blijven dus aanwezig in de vaste collectie!
Ik heb het nogal voor beige en roze tinten, en dat is ook te zien in mijn collectie.
Maar eerst, testte ik vier nieuwe producten uit van de Collection Variation, neem snel een kijkje!

Als eerste zie je hier de Rouge Coco in de kleur Chéri. Deze is een limited edition kleurtje, en toch één van mijn favoriete tinten van de vier. Het is mijn eerste Rouge Coco lipstick, en ik moet zeggen ik vind hem heel fijn, hij voelt heel aangenaam en zacht aan op de lippen.
Het is een nude kleurtje, maar toch met een kleine perziktint in.

Ook deze Rouge Allure in Conquise is een limited edition. Een lipstick die omschreven wordt als satijnachtig abrikoos. Hij is inderdaad iets donkerder en meer koraalkleurig, maar het blijft toch een zachte en naturelle tint.

Als laatste, twee nieuwe tinten bij de Rouge Coco Shine, één van mijn favoriete Chanel lipproducten. De kleur Satisfaction is een zacht beige kleurtje, heel natuurlijk en hydraterend op de lippen.
Daarnaast zie je Bohème, een frambozenrood. Heel fris en vrolijk op de lippen. Ik dacht eerst, hmm misschien wat te rood of donker voor mij, maar ik vind hem eigenlijk superleuk! Hij heeft een sheer finish, dus komt helemaal niet donker over.

Ik ben alvast blij met deze nieuwigheden in mijn collectie. Misschien leuk om zien, dus ik zet graag mijn Chanel lipproducten eens op een rijtje, de ideale gelegenheid!
Zoals ik al zei, de Chanel Rouge Coco Shine is mijn favoriete product, verzorgt de lippen en voorziet ze van een subtiel kleurtje en glans!
Vlnr: Satisfaction, Chance, Rendez-Vous, Bohème 

Van de Chanel Rouge Allure heb ik ook vier kleurtjes. Het is een heel fijne lipstick met altijd leuke kleurtjes die licht aanvoelen en lang houdbaar zijn.
Vlnr: Conquise, Indécise, La Diva, La Précieuse

De Rouge Coco uit deze Collection Variation is de eerste in mijn collectie. De Rouge Coco is een hydraterende creme lipstick, dus hij voelt echt heel goed en zacht aan op de lippen. Van deze moet ik dus dringend eens andere tinten gaan ontdekken.

Last but not least bevinden er zich nog enkele fijne lipglossjes van Chanel in mijn collectie. De zwarte verpakking is de Rouge Allure Extrait de Gloss, de doorzichtige tubes (zien ze er niet uit als candy) zijn de Lèvres Scintillantes van Chanel, een hele fijne lipgloss die niet plakkerig aanvoelt.
Vlnr: Merveille, Mystery, Eden

Wat denken jullie van de nieuwe producten, en van de rest van mijn collectie?

Chanel - Collection Variation
Verkrijgbaar vanaf 7 februari in de parfumerie
Prijzen tussen €23 en €33