Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Chance Eau Tendre - Shimmering Powdered Perfume


Chanel. Pink. Sparkling. Powder Puff. Fruity-Floral. En dit alles in één enkel product, ik maakte zonet een vreugdedansje! Ik heb het over de nieuwe Shimmering Powdered Perfume van de Chanel geur Chance Eau Tendre. Een poeder die je op je lichaam kan gaan aanbrengen, met de heerlijke geur van de Chance Eau Tendre en daarnaast ook een mooie glinstering op de huid achterlaat. What's not to love!Ik vind het een heel leuk product, parfum aanbrengen op een totaal andere manier en geeft ook dat tikkeltje extra doordat hij een lichte, subtiele shimmer achterlaat op de huid.
Het is een fruitige bloemengeur, met oa. grapefruit- en kweepeer-accenten, jasmijn, hyacint, amber, iris en witte musk. Een hele zachte en frisse bloemengeur, die bovendien heel licht aanvoelt op de huid!

En wat ziet de verpakking er ook weer prachtig uit! Dit roze pareltje mag niet ontbreken in je collectie als je een Chance Eau Tendre fan bent! Ik had eerder al de haarmist en de deodorant (lees hier), dit poeder is de perfecte aanvulling!

Wat denken jullie van dit nieuwe Chanel product?

Chanel Chance Eau Tendre - Shimmering Powdered Perfume
Limited Edition - 25g - €60
Vanaf 7 februari 2014 verkrijgbaar in de parfumerie