Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hema lente - zomer 2014


Hier ben ik eindelijk nog eens. Ik heb enkele drukke dagen achter de rug waarbij ik geen tijd had om achter de laptop te gaan zitten. Op donderdag stapte ik de bus op richting Amsterdam, om de nieuwe lente- en zomerspulletjes van Hema te gaan bekijken die binnenkort in de winkels zullen liggen. Vandaag dus heel wat foto's, ideaal op deze druilige dag, om ons zo helemaal spring-ready te maken!!
Kijk snel eens mee!


Voor feestdagen hebben ze altijd superleuke spulletjes! Zo gaan ze voor heel wat rode spulletjes, hartjes en 'ik vind je lief'- kaartjes en - chocolade voor Valentijn, maar ook Pasen mag niet ontbrekken. Lekkere en leuke chocolade en ook versiering voor in huis! Laat die eitjes maar komen!

Ook voor het WK gaan ze helemaal los bij Hema! Amaury was al helemaal fan van de hoofddeksels, ik ben vooral ook heel benieuwd naar deze leuke stoepkrijtsprays!

Daarnaast vinden crafty ladies ook helemaal hun ding bij Hema. Ze hebben tal van leuke stofjes, tape, inpakspullen en zelfs twee hele leuke kleurrijke naaimachines (die zullen jammer genoeg niet in de Belgische winkels liggen, maar ze zijn wel online beschikbaar dus daar kan iedereen zonder problemen bestellen).
Ook hun stationary is altijd heel leuk, toffe notitieboekjes, stempels en zoveel meer leuke bureauspulletjes (deze liggen trouwens al allemaal in de winkel).

Ook voor het interieur zijn vooral koraal en lichtblauw/groen de voornaamste kleuren, zowel voor keuken, living als slaapkamer. Maar ook hun witte vazen zijn geweldig, en de nieuwe design waterkoker vind ik prachtig. Ook leuk voor in de keuken, schuursponsjes in de vorm van vogelhuisjes!

Als laatste laat ik jullie nog even wegdromen naar warme dagen, met enkele leuke zomerspulletjes! Genieten in de tuin met een bbq, gezellige tuinsetjes maar ook heel wat dingen om zelf bloemen, groenten of fruit te gaan planten. Ook naar het zwembad trekken gaat niet meer onopvallend voorbij. Geen zoveelste opblaaskrokodil, maar ga dit jaar voor een opblaasbare Takkie, de bekende Hema-hond, of zelf een opblaasbare worst met mosterd!

We werden heel erg verwend door Hema met heel wat lekker eten, broodjes, taartjes, ijsjes en snoep maar ook lekkere en gezonde drankjes. Hoe mooi zijn trouwens deze kannen met tapkraan.

Ik vond het superleuk en gezellig, en heb alweer een lange wishlist klaar dankzij al deze mooie spullen.
Sorry voor de picture-overload, maar wou al dit leuks toch zeker met jullie delen! Er zijn ook nog wat leuke, nieuwe beautyproducten op komst, maar die hou ik voor een ander artikeltje, als ook de rest van mijn Amsterdam verhalen en aankoopjes misschien?
Hopelijk vonden jullie het leuk om zien! Naar wat kijken jullie het meeste uit?
Bedankt Hema voor deze leuke dag!