Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique presenteert: 12 Shades of Beige


Clinique staat bekend voor zijn draagbare make-up en natuurlijke uitstraling! Om dit extra in de verf te zetten, introduceren ze nu een nieuwe limited-edition collectie die enkel via de webshop verkrijgbaar is, nl. 12 Shades of Beige, met nagellak en oogschaduw in neutrale tinten die perfect bij elkaar passen, en die zeker niet mogen ontbreken in je collectie.

Vergeet het Naked Palette, hier is het All About Shadow Neutral Territory 2 palette, met daarin acht tinten oogschaduw, van heel licht beige tot diep chocoladebruin.
Je kan de kleuren apart gaan dragen voor een simpele, alledaagse look, maar je kan ook gaan kiezen om verschillende kleuren bij elkaar aan te brengen in laagjes en ze gaan blenden, om zo te gaan spelen met kleur en uiteindelijk bv. ook te kiezen voor een smoky look.

De lichtere tinten kunnen gebruikt worden om highlights aan te brengen, de donkere kleuren zijn meer geschikt voor het aanbrengen van schaduw en omlijsting.
Ik ben fan, wat een mooie kleuren die ook heel erg goed gepigmenteerd zijn. Bovendien zijn ze geschikt voor gevoelige huidtypen en ogen, wat altijd een pluspunt is!

Voor de nagels kiezen ze voor vier 'nude' tinten van hun A Different Nail Enamel for Sensitive Skin, Chocolate on my pillow, Pajama Party, Peek a Boo I See You & Room Service, van donkerbruin tot ivoorkleurig.
Voor de perfecte 'nude look' kies je best voor de kleur die het dichts bij de teint van je huid ligt. Dat maakt de nagels optisch langer, waardoor de vingers er ook langer uitzien, maar je kan ook gaan experimenteren en voor een andere kleur gaan.
Hier zie je Pajama Party en de iets lichtere Peek a Boo I See You.

Ik kies niet zo heel vaak voor nude tinten op mijn nagels, maar ik vind ze perfect voor een verzorgde look. Voor het werk draag ik normaal gezien ook nagellak, maar met deze valt het helemaal niet op en heb je toch het gevoel dat je iets op je nagels hebt.
De nagellak van Clinique lakt ook heel makkelijk en vlot, en na twee laagjes heb je een perfecte dekking!

Wat denken jullie van deze producten? Geen jullie vaak voor 'nude' tinten voor nagels of ogen?
Een ooglook volgt snel, maar ik wou deze producten zeker al met jullie delen, aangezien ze limited zijn, en enkel verkrijgbaar op de Clinique webshop.

Clinique - 12 Shades of Beige
All About Shadow Neutral Territory 2 - €46.55 (wegens groot succes is het palette jammer genoeg al uitverkocht)
A Different Nail Enamel for Sensitives Skins - €16.55