Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gosh Lip Lacquers: Manicure for the lips


Vandaag heb ik een superleuk en nieuw product om aan jullie voor te stellen, namelijk de Lip Lacquers uit de nieuwe zomercollectie van Gosh. Ze zien eruit als kleine nagellakflesjes, en ze imiteren ook de opvallende kleuren of glanzende manicures voor je nagels, maar dan nu op de lippen.

De Lip Lacquer komt in acht kleuren. De ene met een opvallende dekking, de andere met heel wat glans. Zo zijn er twee nude tinten, twee roze kleurtjes, twee oranje-koraaltinten en twee rode kleuren.
De Lip Lacquers zijn parabenen-vrij en verrijkt met arganolie en vitamine E, wat ook zorgt voor wat verzorging en zachte lippen.
Ik toon jullie graag zes kleurtjes uit deze collectie.
Vlnr: Innocent Lips, Sweet Lips, Crispy Lips, Flirty Lips, Dangerous Lips, Hot Lips

Ik vind het echt superleuke producten. Ze zien er leuk uit en voelen ook aangenaam op de lippen. De lichte kleuren brengen heel makkelijk aan, heb je eigenlijk geen spiegel voor nodig, handige applicator ook. Maar de opvallende kleuren moet je wel zorgvuldig aanbrengen om een mooi en egaal resultaat te bekomen. Maar eens dat goed zit, ziet het resultaat er wel super uit, wat een kleurpigment.
Ze ruiken ook heel fris en fruitig, beetje watermeloen-geur.
Innocent Lips, Sweet Lips, Crispy Lips, Flirty Lips, Dangerous Lips &Hot Lips.

Wat denken jullie van deze Lip Lacquers? Heb je een favoriete kleur?
Gosh - Lip Lacquers - €8.49/st.
Verkrijgbaar oa. bij kruidvat