Mogelijk gemaakt door Blogger.

Easy Breezy Glitter Nails


Glitternagels, het blijft iets superleuk maar is toch altijd een gedoe. Minimum al drie lagen aanbrengen, elk op zich laten drogen en zorgen dat je lang genoeg wacht, om dan over het eraf te halen nog maar te zwijgen.
Maar, ik heb de oplossing gevonden. Op twee minuten heb je leuke glitters op je nagels, ze hoeven niet te drogen en ook binnen de twee minuten heb je ze al weer verwijderd!
Ik heb het over de valse glitternagels van Elegant Touch! Neem snel een kijkje.

Elegant Touch is een merk met een groot aantal valse nagels in zijn gamma, als ook nagelverzorgingsproducten. Ik gebruikte eerder al producten van dit merk, maar de glitternagels behoren tot mijn favorieten! Superhandig voor een dagje of een avondje uit, of als je je nagels bent vergeten lakken en je moet binnen de vijf minuten vertrekken. Deze worden aangebracht zonder lijm, ze komen met glue-tabs, tweezijdige plakkertjes, dus ze beschadigen je nagels niet!

Om ze te verwijderen gebruik je best eerst nagelriemolie op je nagelriemen voor de nagels eraf te halen. Daarna zachtjes de nagel vanaf de zijkant van de nagelriem loshalen. Eventuele plakrestjes kan je makkelijk verwijderen met nagellakremover.

In het doosje vindt je 24 nageltjes in 10 verschillende maten, zodat je zeker de juiste maat voor jouw nagels kan uitkiezen. De glitternagels zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, zo is er Razzle Dazzle, zilver met paars, roze, blauw, ... en Silver Crystal, zilveren en zwarte glitters.
Ik ging voor de Razzle Dazzle, en ze zien er supermooi uit! Ze zouden normaal een ongeveer een weekje op je nagels kunnen blijven, maar zolang heb ik ze niet opgehouden, want het is ook niet altijd even handig.

Wat denken jullie ervan? Gaan jullie soms voor valse nagels, of kies je toch liever voor echte nagellak?

Tip: Als je toch gaat voor echt glitternagellak, Elegant Touch verkoopt een nagellakremover waarmee glitters iets makkelijker afgaan, de Elegant Touch Nail Polish Remover Super Strenght, ik heb deze en ben er best tevreden over. Op een wattenschijfje aanbrengen en een tiental seconden op de nagel houden, en daarna een tiental seconden wrijven met het watje op je nagel, en bye bye glitters!

Elegant Touch Glitter Nails - €10.45/st.
Verkrijgbaar bij Di