Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sweets without calories


Pasen is niet zo heel erg veraf meer, en de winkels liggen al vol met heerlijke paaseitjes en andere lekkernijen. Maar je kan jezelf, of anderen, ook verwennen met lekkere treats die je geen extra kilo's bezorgen. Ze zien eruit als eitjes, macarons, cupcakes, enz. maar je gooit ze eigenlijk gewoon in je bad en geniet van een heerlijke geur en een zachte huid!

Enige tijd geleden koos ik enkele spulletjes uit de webshop Iedereen is Mooi, zie hier nog mijn bestelling, maar ik wou de leuke badproducten na het gebruik ervan zeker ook nog eens aan jullie voorstellen.
Ik ging voor een macaron in Strawberry & Lime, die kost er €3 en is ook nog verkrijgbaar in Flower Garden, King Banana, Minty Cranberry en Orange & Spice.
Hij bevat voedende ingrediënten die je huid extra zacht gaan maken, heerlijke geur ook dankzij het zoete tintje van de aardbei en de lemon gaat je dan weer helemaal opfrissen.

Daarnaast zijn er ook leuke badfrizzers verkrijgbaar in de vorm van eitjes, ideaal voor pasen. Ik ging voor een bad ei in Mango. Ze kosten €1.5 per stuk en zijn ook nog verkrijgbaar in Bosbes, Citrus en kers.
Ze zien er leuk uit in toffe kleurtjes en ook je badwater krijgt deze leuke kleur. Geen bubbels, vind ik altijd wel wat spijtig aan een bruisbal, maar wel een heerlijke geur in je badkamer en op je huid!

Wat denken jullie van deze leuke producten, en fijn alternatief voor chocolade-eitjes, of toch liever the real thing?

Meer info en producten op iedereenismooi.com
(ze verkopen er oa. ook Burt's Bees, Rosebud, Lipsmackers, Yes To ..., Freeman, ... en ik kocht er ook de leuke cupcake-tissuehouder)