Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Hair Chalk


De nieuwe Spring Trend Collection van The Body Shop heeft wel een bijzondere Limited Edition, namelijk de Hair Chalks. Het zijn dus haar-krijtjes, die perfect zijn om je haar tijdelijk een kleuraccent te geven, verkrijgbaar in roze en blauw.
Neem snel een kijkje hoe je aan de slag gaat!De Hair Chalks zijn verkrijgbaar in twee felle kleuren. Zo is er Tickle Me Pink, een roze kleur die het beste uitkomt op blond haar, en Falling For Blue, een felblauwe kleur die meer geschikt is voor brunettes. Je kan ze ook samen gaan gebruiken voor een kleuren-effect, of een paarse tint!

Het is heel eenvoudig te gebruiken, en wast er ook gewoon weer uit met shampoo. Je legt best een handdoek op je schouders om je kleding te beschermen wanneer je ze aanbrengt. Daarna neem je een lok haar, plaats de kleurpad erbovenop, en je duim eronder en dan schuif je hem naar beneden tot aan de puntjes.
Daarna het haar zachtjes borsteen en om het lang te houden fixeer je de kleur met haarlak. Om de kleuring te verwijderen was je je haar gewoon met shampoo.

Ik zou er nu niet zomaar gewoon de straat me opkomen, maar ik vind het wel een leuk effect hebben. Tof voor een feestje of om eens gek te doen, het is makkelijk en snel. Het gaat mijn haar wel wat gaan uitdrogen, dus ik zou het zeker niet aanraden om het elke dag te gebruiken. De roze kleur zou zijn voor blond haar, maar ik vind het ook bij bruin haar best nog een leuk effect hebben, niet zo opvallend misschien maar toch aanwezig. De blauwe kleur, die dan meer voor brunettes zou zijn, combineerde ik met de roze tint, zo zie je wat roze, blauw en paars verschijnen, maar ook niet echt zo heel fel als in de potjes.

Wat denken jullie ervan? Zou dit iets zijn dat je wel eens zou durven gebruiken?

The Body Shop - Limited Edition Hair Chalk - €9/st.
Tickle Me Pink & Falling For Blue