Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in: Nike Performance Flex Experience


Ik ga sinds eind september nog steeds elke donderdagavond trouw een uurtje gaan sporten, ik volg conditietraining, maar het is heel afwisselt wat ik er juist zo leuk aan vindt. Zo gingen we twee weken terug buiten gaan lopen, had ik eigenlijk nooit eerder gedaan (of toch niet meer na de middelbare school). 
Eigenlijk had ik geen goede loopschoenen (of gewoon sportschoenen tout court eigenlijk, maar daarvoor lukte het allemaal vlot), en dat heb ik achteraf ondervonden. Heel veel pijn in mijn knie, vooral als ik trappen op en af ga, en na meer dan een week geen beterschap te merken ben ik toch eens langs de dokter gegaan. Resultaat, mijn ligament overbelast, dus een paar weken niet lopen en springen, én nieuwe schoenen kopen.
Dus als de dokter het zegt, dan gaan we shoppen!!En als ik dan toch voor echt sportschoenen moet gaan, dan wel in een leuk kleurtje!! So pink it is!
Ik nam een kijkje online en bestelde deze leuke Nike's op Zalando.
Het zijn de Nike Performance Flex Experience RN 2 in een felroze kleur afgewerkt met zwart en lichtblauw.
Het zijn lichtgewicht hardloopschoenen, dus perfect als ik nog eens moet gaan lopen, maar ook om gewoon elke week mee te gaan sporten. Perfecte combinatie dus voor mij, en ze kostten net geen €70 dus dat vond ik wel een meevaller!

Nu dus nog even rustig aan voor mij tot ik ze echt kan gaan uittesten, maar ik heb alweer helemaal zin gekregen om te gaan sporten! Denk er dus aan als je gaat sporten/lopen om dus geschikt schoeisel te dragen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe sportschoenen? Wat dragen jullie zelf om te gaan sporten?