Mogelijk gemaakt door Blogger.

Op naar de lente met Deauty


Ik toon julllie graag nog de inhoud van de laatste Deauty box. Met hun producten willen ze deze keer je intens gaan verwennen om zo de winterblues tegen te gaan en je helemaal klaar te stomen voor de lente met een stralende teint, glanzende lokken en een zachte huid.
Niet zozeer echt lente-proof producten, maar toch ben ik heel tevreden met de box van februari (in tegenstelling tot vorige maand, waar ik eigelijk niets over geschreven heb omdat ik de inhoud echt niet zo top vond). Neem eens een kijkje:

♦ Kérastase - Bain Force Architecte Shampoo (80ml) & Ciment Thermique (50ml)
Met Kérastase haarproducten ben ik altijd tevreden, en zeker met deze. Ik heb nog producten uit deze lijn en vind die echt top. Heerlijke geur en superwerking.
Hier zie je de herstructurerende shampoo die de haarvezels zowel onder als op de oppervlakte gaat herstellen. Perfect voor broos haar, maar hij  gaat ook het haar gaan beschermen tegen externe factoren, zoals ijzige wind of een fikse regenbui, en gaat gespleten haarpunten tegen.
Daarnaast is er ook de Ciment Thermique, een verzorging voor het haar dat je niet moet gaan uitspoelen. Hij gaat het haar gaan versterken, herstellen en beschermen.
Handig ook die kleine verpakking, om mee te nemen op reis of weekend.

♦ Couvent des Minimes - Eau des Missions 'Botonical' (30ml)
Een Eau de Cologne van het merk Couvent des Minimes. Het reukwater combineert drie citrusvructen met zeven planten, geselecteerd omwille van hun heilzame eigenschappen.
Gelukkig geen typische eau de cologne-geur, maar een vanille-essence die toch heel fris en wat zoet ruikt.
Nog een tip van deauty: ook ideaal om een druppel op je lakens aan te brengen en zo heerlijke te kunnen slapen.

♦ Weleda - Granaatappel Regeneratie Handcrème (10ml) & Duindoorn Voedende Bodylotion (10ml)
Weleda is altijd een fijn en natuurlijk merk. Hier als mini's, handig voor in de handtas, vind je een handcrème met granaatappel, fijne geur maar hij gaat daarnaast ook nog eens huidveroudering tegen, voorkomt pigmentvlekken en gaat de handen intensief gaan verzorgen.
Daarbij ook een voedende bodylotion met duindoorn. Een zonnige citrusgeur, die je ineens doet wegdromen naar de zomer, maar belangrijker  hij beschermt de huid tegen uitdroging, ideaal voor die eerste blote-benen-dagen!

♦ Arkopharma - Forcapil (full size - 60 capsules)
Last but not least, ik was vooral heel tevreden met deze voedingssupplementen van Forcapil. Mijn nagels kunnen wel wat tlc gebruiken, en laat dat net zijn wat deze gaan doen. Ze zorgen er ook voor dat het haar veerkrachtiger wordt en meer gaat glanzen, altijd een pluspunt. Daarnaast bevatten ze zink, vitamines en mineralen, dus de perfecte combinatie! Ik ben ze alvast gaan innemen en ik hoop op een goed resultaat!

Wat denken jullie van de inhoud van deze Deauty-box?

Deauty is een beauty-verrassingsbox die je maandelijks kan bestellen voor €15, incl. verzendkosten. Meer info op de deauty website.