Mogelijk gemaakt door Blogger.

Philosophy - Thank You giftset


Giftsetjes zijn altijd leuk om te geven én te krijgen, zeker die van Philosophy! De drie setjes 'Birthday Girl', 'Cocktail Party' en 'Thank You' zitten in een nieuw jasje, en ze mogen gezien worden want ze zien er leuk uit!
Ik stel jullie vandaag graag voor aan de leuke Thank You giftset, waar je wel altijd iemand gelukkig mee kan maken!Thank You heeft een dubbele portie Rasberry Sorbet, heerlijk zoet en in een vrolijke kleur! Mijn favoriete combinatie dus! Ik ben een rode vruchten fan, en een ijsje gaat er ook altijd in dus waarom niet onder de douche en op de lippen ook! Ja inderdaad, want in het setje vind je een Rasberry Sorbet Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath, 3-in-1 maar ik gebruik hem vooral onder de douche, en een Rasberry Sorbet High Shine Lipgloss, en blinken doet hij inderdaad, subtiele glitters en yum wat een heerlijke smaak (ik heb eigenlijk deze hele tijd zin om aan mijn lippen te gaan likken).

Ik ben fan, de Philosophy verpakkingen zien er altijd heel erg leuk uit, je wordt er instant vrolijk van en dat heb ik met deze foto ook! De tekstjes erbij zijn leuk zoals 'The greatest gift is you' en 'Sweet kisses are the best treat'. En daarnaast vind je op de verpakking van de douchegel ook het recept om zelf Rasberry sorbet te gaan maken!

Wat denken jullie van dit Thank You setje? Of kies je liever voor vanille in het 'Birthday Girl' setje of voor een margarita en een melon daiquiri in 'The Cocktail Party' set?

Philosophy - gift sets - €30.50/st.
Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL of op iciparisxl.be