Mogelijk gemaakt door Blogger.

Luxe voor de lippen - Chanel Hydra Beauty Nutrition


Ook al heb je het misschien niet echt nodig, een folieke nu en dan is zeker toegestaan, en daar past deze nieuwe voedende lippenbalsem van Chanel zeker onder.
Hij komt uit de Hydra Beauty Nutrition lijn van Chanel, waar hij samen met de voedende en beschermende crème voor de droge huid nieuw te vinden is in het gamma.Hoofdingrediënten in dit gamma zijn de bijzondere eigenschappen van de Camelia-bloem, die in staat is zichzelf te voorzien van vocht en zichzelf kan beschermen tegen de kou dankzij de kostbare was die haar blaadjes omhult. Resultaat, de droge huid en lippen worden voorzien van optimale hydratatie, intense voeding en bescherming.

Ik smeer de hele dag door lippenbalsem, dus ik was vooral daar heel erg benieuwd naar.
Dankzij de voedende en beschermende olie van de Camelia worden droge lippen gevoed, intens hersteld, beschermd en gladgestreken. De balsem bevat essentiële vetzuren en plantaardige was, die de lippen extra zacht gaan maken en hun natuurlijke volume en schoonheid gaat teruggeven. Daarbij gaan ze ook een beschermend laagje aan de lippen gaan toevoegen, zo zijn ze beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf maar ook tegen uitdroging.

Ik vind het een hele fijn lippenbalsem, en hij ziet er ook schattig uit. Mijn lippen voelen heel gevoed en direct zacht, en dat terwijl ik niet het gevoel het dat er een vettig laagje aan mijn lippen hangt. Hij heeft ook een fijne, subtiele smaak.
Je kan hem de hele dag gaan gebruiken, maar om mee te nemen vind ik een stickje iets handiger, deze is perfect voor thuis. Ook 's avonds kan je hem rijkelijk gaan aanbrengen op de lippen en de lipcontour, zo zien ze er 's morgens bij het opstaan terug stralend uit!

Wat denken jullie van deze luxe-lippenbalsem?

Chanel Hydra Beauty Nutrition Voedende Lippenbalsem
10g - €36
Verkrijgbaar sinds 21 maart 2014 in de parfumerie