Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique: Cheek Pop Blush - Berry Pop


Toen ik de eerste afbeeldingen zag van de nieuwste Clinique blushes, wist ik dat ik helemaal verkocht ging zijn, wat een mooie en schattige producten. Ik heb het over de Cheek Pop, een compacte poederblush, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, met een superleuke bloemenpint.

Hij ziet er niet alleen schattig uit, het resultaat op je wangen is ook heel mooi. Hoewel hij heel erg gepigmenteerd is, geeft hij een heel mooi en natuurlijk resultaat.
Ik toon jullie graag de Berry Pop, een hele mooie roze kleur, met een koele ondertoon. Het is een matte kleur, dus bevat geen shimmer.

Het is een zachte, lichte en langhoudende formule, die de wangen de hele dag voorzien van een natuurlijke blos.
Hij is heel gepigmenteerd dus je hebt helemaal niet veel nodig om een beetje kleur toe te voegen. Je kan aan de slag gaan met een blush-kwast, maar evengoed ook met je vingers. Gewoon aanbrengen op de appeltjes van je wangen, en zo open wrijven naar de slapen toe.
Ik ben echt fan, ik gebruik heel weinig en het geeft net genoeg kleur voor een mooie en natuurlijke look. Hij blijft ook echt lang mooi zitten en ik voelde mij de hele dag stralen. Ik heb een nieuwe favoriete blush bij, perfect voor deze mooie lente!
Misschien iets feller aanwezig in het echt dan wat je ziet op de foto vind ik zelf.

Wat denken jullie van deze leuke Clinique Cheek Pop?

Clinique Cheek Pop - €24.85/ st.
Exclusief verkrijgbaar op de Clinique webshop (snel zijn is dus de boodschap)
Kleuren: Berry Pop, Ginger Pop, Plum Pop & Peach Pop