Mogelijk gemaakt door Blogger.

Webshoptip: About a Brooch


Een leuk accessoire toevoegen aan je outfit zorgt altijd net voor de extraatje meer. Dat kan gaan van juwelen, sjaaltjes, enz. Maar waarom niet eens kiezen voor een leuke, originele broche.
Daarom laat ik jullie vandaag kennismaken met About a Brooch, een nieuwe webshop opgericht door Evy, die al langer een lichte obsessie had voor broches en daardoor op zoek ging naar leuke en originele items die ze nu verkoopt in de webshop.Ze haalt haar broches uit oa. Amerika, Australië en Engeland dus wees maar zeker dat je een origineel stuk op je kledij kan gaan vastpinnen.
Ik kreeg de leuke 'Hello' broche toegestuurd en vind hem echt supertof! Het pakketje was ook heel leuk en kleurrijk verpakt, maakte me direct vrolijk! Er zijn nog heel wat andere leukerds in hout verkrijgbaar, van bambi en een kopje thee tot een viskom, een slapende vos en een fototoestel.

Daarnaast zijn er ook heel wat leuke retro-items verkrijgbaar, denk maar aan de echte Beverly Hills 90210 pins met Brandon, Dylan en Steve. Ook op krimpfolie zijn er enkele leuke broches verkrijgbaar, mijn favoriet de donut en tasje koffie, of in plastiek, met schattige vogeltjes of wolkjes.
Heel wat leuks om te ontdekken dus, ik zet even mijn favorieten op een rijtje, maar ik zou zeggen, neem zeker eens een kijkje op de webshop!

Wat denken jullie ervan? Dragen jullie zelf broches?

Meer info: webshop about a brooch