Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in: O Clock - White Crystal Dove


Vandaag toon ik jullie graag mijn nieuwste uurwerk. Helemaal nieuw te verkrijgen in ons land, en een superleuk concept waarbij je alle kanten uitkan, ik heb het over O Clock Horloges, vekrijgbaar via de nieuwe webshop horloge.com.
Neem snel een kijkje.

Het merk O Clock komt uit Italië en is daar helemaal in. Het is ook superleuk, want je kan gaan mixen en matchen om zelf je unieke uurwerk te maken én daarbij is het heel betaalbaar. De klokjes en de bandjes zijn apart te koop. Zo zijn er verschillende kleuren bandjes beschikbaar, en bij de uurwerkjes kan je kiezen voor verschillende kleuren, prints en motieven. Met nadien nog een extra bandje of klokje bij te kopen, heb je alweer een totaal ander model ontworpen.

Ik had wel eens nood aan een rustige kleur als uurwerk, dus ik ging voor een wit bandje (er zijn in het totaal 28 verschillende kleuren beschikbaar) en voor het uurwerkje koos ik Crystal Dove, een beige kleur met een heleboel diamantjes in (je hebt een heleboel klokjes waaruit je kan kiezen in de shop, naast alle effen kleuren heb je er ook met diamantjes en met prints, zoals oa. luipaard, giraf, zebra, bloemen en ook disney klokjes).
De bandjes kosten €10, voor de uurwerkjes betaal je tussen de €16 en €28, dus vanaf €26 heb je al een leuk uurwerk. De bandjes zijn in rubber, wel leuk al moet je de dosis kledingpluisjes er wel bijnemen die er nogal makkelijk blijven aanhangen, en zijn in één stuk, die je moet het zo rond je pols schuiven (er zijn verschillende maten beschikbaar).

Wat denken jullie van het merk O Clock, en het uurwerk dat ik heb samengesteld?

Meer info op de website www.horloge.com (waar je naast O Clock nog leuke uurwerken kan kopen van oa. Tommy Hilfiger, Juicy Couture, Ice Watch, ...)