Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie: Win een Dove pakketje

Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben een mailtje ontvangen!

Het is al even geleden, dus vandaag eindelijk nog eens een leuke winactie voor jullie! Ik mag van Dove vijf setjes weggeven met daarin een voedende douchecrème en een puff.
Lees snel verder voor meer info!

Jullie kunnen hier alvast meedoen om twee setjes te winnen, maar hou deze week ook mijn Facebook-pagina, Twitter-pagina en Instagram in de gaten, want vanaf morgen verschijnt er ook elke dag op één van de accounts een setje die je kan 'liken' en waarbij ik dan diezelfde dag de winnaar bekend maak.
Maar omdat niet iedereen op (elke) social media zit, en misschien niet elke dag achter de computer zit, kan je hier op de blog ook meedoen.

Wat moet je doen om hier één van de twee setjes te winnen?
Gewoon een reactie achterlaten onder deze blogpost dat je graag meedoet, and that's it!
Deze winactie loopt tot 22 april 2014, middernacht, en de twee winnaars worden random gekozen en persoonlijk gecontacteerd (zorg er dus voor dat er een emailadres, facebook- of twitternaam, blogurl, ... bijstaat, zodat ik je zeker kan contacteren als je gewonnen hebt). Geldig voor zowel lezeressen uit België en Nederland! Je kan aan elke winactie deelnemen, dus voor de vijf setjes, maar slecht eenmaal winnen!

Veel succes!