Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guerlain Rouge G - Rose Glacé


De Rouge G van Guerlain, dat straalt gewoon één en al luxe uit. Als hij dan nog eens in een Limited Edition komt, in een roze kleur en met een naam die mij aan ijsjes doet denken, ja dan ben ik zeker om!
De Rouge G is een luxe-lipstick, met een ingebouwde spiegel, die openklapt wanneer je de lipstick eruit haalt! Een handtas-favoriet die wel meerdere keren per dag mag uitgehaald worden!In het gamma van Rouge G waren er al verschillende kleurtjes verkrijgbaar, maar nu is er een speciale limited edition, de Guerlain Fall in Rose, met daarin twee roze kleurtjes met ook een aangepaste roze verpakking.
Zo is er de Rose Grenat, een felroze kleur, en deze Rose Glacé, een pastelroze kleur met een mooie zilveren shimmer, mooi op zich of bovenop een andere lipstick.

Hij geeft een heel subtiel resultaat, waardoor hij echt de hele dag kan gebruikt worden. Hij voelt ook aangenaam op de lippen, door de zachte en verzorgende formule. Is echt te gebruiken als een lippenbalsem met dat tikkeltje meer. Hij geeft een mooi nude en licht effect, wat mijn favoriete liptint is!

Wat denken jullie van dit roze pareltje van Guerlain?

Guerlain - Fall in Rose - Rouge G Limited Edition
Rose Grenat - Rose Glacé - €45.70/st.
Er zijn ook nog vijf kleuren beschikbaar, die in de vaste collectie zitten