Mogelijk gemaakt door Blogger.

Essie - Spring 2014


Heerlijk lenteweer tijdens dit paasweekend, het zonnetje maakt alles zoveel beter, dat en ook leuke kleurtjes op de nagels. En met de lentecollectie van Essie zit je dan ook helemaal goed. Ze kiezen voor roze en blauw dit seizoen, twee van mijn favoriete kleuren, zowel pasteltinten als iets feller.
Ik toon jullie graag Style Hunter en Truth or Flare uit deze collectie.

Het zijn niet mijn eerste Essie lakjes, en ik ben nog steeds heel erg blij met het gebruiksgemak van de nagellak van dit merk. Ze brengen heel makkelijk aan, in één veeg ziet je nagel er mooi gekleurd uit dankzij het handige brede borsteltje, en de kleur is ook direct egaal. Twee laagjes is eigenlijk niet altijd nodig, bij de Truth or Flare iets meer dan dan Style Hunter, maar ik gebruik sowieso wel twee laagjes, gewoon zodat de kleur iets intenser is en ook meer beschermt is achteraf en dan ook langer houdbaar is. De lak droogt makkelijk en blijft er ook lang mooi uitzien.

De Style Hunter is een fel karmijnrood, dus een donkerrode kleur met een roze ondertoon. Fel en ook heel elegant. Voor mij de perfecte rode kleur, want voor echt 'rood' kies ik zelf niet zo vaak, maar dit is zowat een frambozenrood (in het echt lijkt het nog meer roze dan hier op de foto's).
De Truth or Flare wordt omschreven als een vintage denimblauw. Het heeft voor mij ook wat een grijze/paarse ondertoon, wat het een hele leuke kleur maakt. Past heel leuk met wat fellere kleuren in je outfit!
Style Hunter - Truth or Flare

Wat denken jullie van deze twee lentekleurtjes? Welke kleur zit er momenteel op jouw nagels?

Essie Spring 2014 - €10.99/st.
Verkrijgbaar bij oa. Di, Kruidvat, ...