Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dove Limited Edition - Beauty Blossom


Zomerse Limited Editions, ik vind ze geweldig! En deze Dove Beauty Blossom is daar zeker eentje van! De verpakking maakt me vrolijk dankzij het oranje kleurtje erin, maar de geur is echt heerlijk!
In het gamma vind je een body crème, een body wash en een body lotion.Deze producten zijn ontwikkeld speciaal voor de zomer, wanneer de huid droger kan gaan aanvoelen door de zon. De producten gaan de huid extra gaan voeden, hydrateren en verzachten en bevatten allemaal de heerlijke zomerse geur van witte bloesem.

De Beauty Blossom Body Wash is een douchecrème die voorzien is van de Nutrium Moisture technologie, die de huid tijdens het douchen gaat gaan verzorgen en hydrateren. Hij gaat dus niet enkel de huid gaan reinigen, de formule bevat ook een combinatie van vochtinbrengende- en voedende ingrediënten. De textuur is zacht en romig, en de geur is echt heel fijn en aangenaam, lekker zomers, fris en bloemig.

De Beauty Blossom Body Lotion gaat de huid dan weer gaan extra gaan voeden, en dit dankzij het DeepCare complex. Deze formule gaat de huid de hele dag lang voorzien van vocht, die ook de diepere lagen van de huid gaan voeden en beschermen.
Het is een hele lichte bodylotion, perfect voor de zomer. Hij bevat inderdaad heel wat voedende bestanddelen en ook menthol, wat een fris gevoel geeft op de huid. Hij is heel vloeibaar, wrijft makkelijk open en trekt ook heel snel in! Een aanrader!

De Beauty Blossom Cream is een body crème die je huid ook gaat voeden. Het is een heel wat zwaardere crème dan de bodylotion, dus misschien eerder geschikt voor 's avonds bij een hele droge huid. Het is een dikke crème die je goed moet gaan uitsmeren maar die naast het voeden de huid ook echt gaat beschermen en herstellen.

Hele fijne producten als je het mij vraagt!
Wat denken jullie van deze Beauty Blossom producten van Dove?

Dove Limited Edition Beauty Blossom
Cream - 150 ml - €2.34 / Body Wash - 250 ml - €3.55 / Body Lotion - 250 ml - €7.11
(Tip: Ook verkrijgbaar in geschenksetjes zag ik vandaag in de kruidvat-folder)