Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Perfection Lumière Velvet


Ik was zo benieuwd naar de nieuwste foundation van Chanel, Perfection Lumière Velvet, dus ik was dan ook heel erg blij toen ik hem kon gaan uittesten. Sindsdien gebruikte ik hem al elke dag.
Hij is perfect voor de gemengde en vettere huid, en zorgt voor een matte, zijdezachte huid.

Het is een lichte formule, zodat je hem helemaal niet voelt zitten op de huid, en geeft een mooie matte finish. Hij geeft dekking, en heeft een oplichtend effect. Ideaal om je huid er dus mooier en egaler te laten uitzien, zonder dat je het gevoel hebt dat je zware make-up ophebt. Hij bevat ook een SPF15, wat altijd goed meegenomen is.

Ik breng hem aan met een kwast, maar voor deze kan je ook perfect met je vingers gaan werken. Hij wordt direct opgenomen door de huid, die er heel zacht door aanvoelt. Het ziet er heel natuurlijk uit, en zo voelt hij ook aan op de huid. Hij geeft een velvety, matte finish, wat ideaal is bij warmer weer en voor gemengde en vette huid. Ik merk ook echt aan mijn huid die hij helemaal niet gaat glimmen tijdens de dag, wat ik echt top vind!
Hij geeft een matige dekking, dus roodheid en kleine oneffenheden gaat hij zeker gaan verstoppen, maar verder gebruik ik hem wel nog in combinatie met een concealer of soms gebruik ik de Chanel CC Cream eronder.

Hij komt in een handige, plastic verpakking met schroefdop, waardoor je makkelijk kan gaan doseren.
Hij is beschikbaar in zes verschillende tinten, van heel licht beige tot een donkerder bruine tint. Ik gebruik de kleur Beige 20 (de tweede lichtste kleur), en die is echt de perfecte match met mijn huidskleur.

Ik vind het ideaal dat hij geschikt is voor een gemengde en vettige huid, en daarnaast voelt hij ook heel zacht en aangenaam aan op de huid.
Wat denken jullie van deze foundation?

Chanel Perfection Lumière Velvet - €42
Verkrijgbaar in de parfumerie