Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gosh Forever Eyeshadow Sticks


De zomercollectie van Gosh zit vol superleuke producten. Ik toonde jullie eerder al de nieuwe Gosh Lip Lacquers, vandaag laat ik jullie kennismaken met de leuke Forever Eyeshadow Sticks, oogschaduwsticks verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Neem snel een kijkje:De nieuwe oogschaduwsticks zien er superleuk uit, en het zijn ook hele mooie kleuren. Natuurlijke, neutrale kleuren, die perfect passen in iedereen zijn make-up koffertje. Verder ziet de verpakking er ook leuk uit.
Er zijn acht kleuren beschikbaar: Silver Rose, Beige, Light Copper, Brown, Grey, Plum, Blue & Green.
Het zijn metallic tinten en dus bevatten ze allemaal een mooie shimmer, wat ik perfect vind om een accentje toe te voegen.

Ze zijn ook heel makkelijk in gebruik, ze zijn heel romig en zacht en brengen vlot aan. Je kan ze ook nog makkelijk blenden om ze een beetje in elkaar te laten overgaan. Ze zijn ook ideaal om onder het oog mooi aan te brengen of in de ooghoek. Verder zijn ze waterproof, perfect voor regenbuien en zwembadbezoekjes en blijven ze mooi lang op hun plaats zitten, al kan je misschien nog een primer vooraf gebruiken om ze echt goed vast te houden.
Ze zijn allemaal heel erg gepigmenteerd, dus geven echt mooi kleur af.
Je moet ze ook niet slijpen, en kan ze gewoon verder uitdraaien wanneer nodig.
Ik gebruikte hier Silver Rose (ooghoek en bewegend ooglid) en Plum (buitenste ooghoek en onder de ogen)

Wat denken jullie van deze oogschaduwsticks?

Gosh Forever Eyeshadow Stick - €9.79/st.
Verkrijgbaar bij Kruidvat