Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pinterest-Love


Ik kende de website Pinterest wel al even, maar het is pas sinds kort dat ik zelf een profiel ben gaan aanmaken. En ik ben al helemaal hooked.
Voor wie het nog niet kent, het is een website waar je je eigen pagina kan maken om inspiratie-foto's te gaan opslaan en delen. Je kan je foto's gaan onderverdelen in verschillende borden, om zelf ook een mooi overzicht te bewaren.Zo heb ik oa. een bord fashion, beauty, hair & sweets, maar ik deel er op een apart bord ook foto's vanop mijn blog, als er een nieuw artikel verschenen is. Ik heb ook een bord 'wishlist' toegevoegd, en dit al eens laten vallen bij mijn vriend, je weet nooit als hij inspiratie zoekt voor mijn verjaardag in juni, haha (ik zou ze beter snel eens gaan aanvullen)!
Maar ik vind het echt super, om zo leuke foto's bij te houden, inspiratie op te doen voor bv outfits of heerlijke dessertjes, enzoveel meer. Je ziet hier al enkele van mijn pins hier in dit artikel.

Je kan me terugvinden onder PetraCupcake.
Wat denken jullie van Pinterest? Hebben jullie ook een account (deel gerust je pinterest-naam bij de comments dan neem ik een kijkje)?