Mogelijk gemaakt door Blogger.

One down, one to go...


Ah, de tweede week van de paasvakantie is ingezet. Jammer genoeg wil dat niet zeggen dat ik ook twee weken vakantie heb, maar voor de kindjes is het wel eens leuk. Ik heb gelukkig hier en daar een dagje vrijaf en ook de weekends zijn er om leuke dingen te doen, en ik moet zeggen, onze dagen waren toch al goed gevuld. Misschien leuk om eens een overzichtje te zetten, altijd handig voor mama's met kindjes die niet altijd goed weten wat gedaan!♦ Movie-time
Een cinema-bezoekje dat hoort er bij ons in elke vakantie wel bij. Zo werden we vorig weekend uitgenodigd door Danone om de nieuwste film Rio 2 te gaan bekijken. Superleuke film, en hij zag er ook heel mooi en kleurrijk uit, zeker een aanrader.
Nog op het programma voor deze week hier, de nieuwste Disneyfilm Tinkerbell en de Piraten. Piraten-liefhebbers en tinkerbell-fans hierzo, dus dat kan niet misgaan! Ik kijk er al naar uit.

♦ Rollercoaster-time
Een bezoekje aan een pretpark is altijd fijn, zeker doordat het weer echt wel al een hele tijd aangenaam is. Wij gingen vorige week naar de Telenet-dag in Plopsaland, en zo werd het pretpark seizoen alweer geopend. Nu kijken we vooruit naar Disneyland, al plannen we dit pas in de tweede helft van de zomervakantie (er gaat een nieuw ratatouille gedeelte open in het park, en daar wil ik dolgraag op wachten).

♦ Shopping-time
The little guy gaat eigenlijk best nog graag mee shoppen, natuurlijk vind hij het wel altijd leuk als er dan iets te rapen valt voor hem ("krijg ik een nieuw boekje, of een speeltje, of dat koekje...").
Leuk nieuws, gaan shoppen in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas is alvast een aanrader als je thuis ook een kleine superheld hebt. Ze hebben er nu een Pop Up Store geopend van The Amazing Spiderman 2, de nieuwste film die 16 april in de zalen komt. De tijdelijke winkel is er nog tot het einde van de paasvakantie, en zit vol leuke spiderman-spullen (je gaat natuurlijk niet zonder lege handen naar huis als je daar met je kids binnenstapt). Ze hebben er ook een leuke klimmuur, zodat ze zich als een echte spiderman kunnen voelen.
Wij gingen een kijkje nemen bij de opening vorige week, en konden er toch ook de 'echte' spiderman ontmoeten, er was er iemand alvast heel erg onder de indruk!

♦ Family-time
Verder vind ik het gewoon ook heel erg leuk om van mijn gezin te genieten als ik eens een dagje niet naar het werk moet, of niet 's morgens gejaagd moet vertrekken om zeker niet te laat te komen. Gewoon samen spelen, knutselen, maar ook samen klusjes doen of uitstapjes.
Zo heb ik deze week al samen met mijn zoontje de ramen gepoetst buiten, en mijn tuinset afgewassen, maar ook tekeningen gemaakt en geknutseld, een beetje paasversiering uitgehaald, in de tuin gespeeld, .... We gingen dit weekend ook naar het circus en hadden al een lekker familie-etentje.

Nu is het ook aftellen naar de paaseitjes :)
Hopelijk hebben jullie er iets aan, en als jullie nog leuke uitstapjes weten, laat ze gerust weten bij de comment, we hebben nog een week te gaan!