Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior Addict Fluid Stick


Het is geen lipstick, het is geen lipgloss, het is geen lipstain, ... Nee, het is de combinatie van alledrie in één product, namelijk de nieuwe Dior Addict Fluid Stick. Een lipproduct met een spectaculaire vloeibare formule die nauwelijks voelbaar is op de lippen, maar wel heel mooi glanst en daarbij superlang houdt!

Met de Dior Addict Fluid Stick mag je alvast gaan opvallen, want hij bevat kleur en glans als geen ander. In de verpakking ziet hij er misschien zacht en transparant uit, maar niets is minder waar.
Het is zeker geen gewone lipgloss, de fluid sticks bevatten geen was die de textuur gaat verzwaren, de formule is gewoon op waterbasis. Zodra de textuur is aangebracht, verdampt het water en blijft er op de lippen een shot over van intense, glossy pigmenten, wat betekent een stralende kleur en een sprankelende glans.
De applicator is een schuimapplicator met dezelfde ronde, schuine vorm als de top van een lipstick. En de verpakking zelf ziet er ook superleuk uit!

De Fluid Stick is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren, van huidkleurig tot fuchsia, van koraalrood tot vurig rood. Daarin zijn er ook vier musthave kleuren uitgekozen, zo is er Pandore (een puur rode kleur, heel explosief), Wonderland (een intens fuchsiaroze), Aventure (een levendig koraalrood) en Mirage (een subtiel beige met roze ondertoon).
Ik toon jullie hier de kleuren Pandore, de rode kleur, en Aventure, de koraal tint.

Het zijn inderdaad hele mooie en glossy kleuren die heel gepigmenteerd zijn. De applicator brengt makkelijk aan, al is een spiegel in de buurt wel handig om mooi en egaal aan te brengen. Die glanzende kleur is echt prachtig, en al blijft de glans niet de hele dag hangen, de kleur zelf dringt echt in de lippen door de formule op waterbasis, en je lippen houden de kleur daardoor echt heel lang vast.
De formule voelt inderdaad heel licht en zacht aan op je lippen, wat heel fijn is.
Ik ben normaal niet zo voor de opvallende lipstick, en voor rood durft ik eigenlijk nog niet echt vaak kiezen, maar die koraalkleur vind ik wel nog passen bij mezelf.
Ik ben ook benieuwd naar de Mirage, helemaal mijn ding zo'n nude tint,  dus die moet ik zeker eens gaan ontdekken in de winkel.
Pandore - Aventure

Wat denken jullie van de nieuwe Fluid Sticks van Dior?

Dior Addict Fluid Stick - 6ml - €36.75/st.
Verkrijgbaar vanaf 2 april 2014 in de parfumerie