Mogelijk gemaakt door Blogger.

Marrakesh Oil haarproducten


Bijna twee jaar is het geleden, ons tripje naar Marrakech, maar we kijken er nog altijd met heel wat goede herinneringen naar terug. Zelf the little guy spreekt er nog heel veel over en wil dolgraag nog eens terug.
Spulletjes of bepaalde geuren die me eraan doen terugdenken, geven me dan ook direct een goed gevoel, zo ook deze haarproducten van Marrakesh Oil, verkrijgbaar in de webshop Barberstore.
Ik testte de Shampoo Original en de Hair Styling Elixir.

De Marrakesh Oil Shampoo Original is een shampoo, vrij  van sulfaten en parabenen, geschikt voor alle haartypes, ook voor de gevoelige hoofdhuid is hij uiterst geschikt. Hij versterkt het haar en laat het weer glanzen. Hij bevat Argan Olie uit Marokko en Zaadolie van de Hennepplant.
Deze is de Original, met een zachte en exotische geur, heel fijne geur, al blijft mijn top-Marrakech geur toch oranjebloesem!
Het is een milde shampoo, mijn haar is proper maar blijft toch zacht. Ik gebruik sowieso een conditioner na het wassen. Hij gaat niet echt gaan schuimen, maar het is een natuurlijke shampoo en mijn haar is echt proper nadien. De geur blijft niet zo heel lang hangen, maar in combinatie met de elixir is het perfect!

Marrakesh Oil Hair Styling Elixir is ook geschikt voor ieder haartype. Het is een soort olie/serum dat het haar gaat herstellen van binnenuit en ook gaan beschermen tegen hitte beschadiging en stylingsapparaten. Ook deze bevat Arganolie en Zaadolie van de Hennepplant.
Resultaat van dit product: haar gaat glanzen en minder kroezen, halveert de droogtijd, voorkomt uitdrogen door warmte, conditioneert en voegt vocht toe aan het haar.

Deze is echt perfect voor droog haar. Het is iets dikker dan een olie, maar ik gebruik ongeveer evenveel (een drietal pompjes voor mijn lange haar). Even openwrijven in mijn handen en dan op de lengten van mijn haar aanbrengen voor het drogen. Mijn haar is extra zacht en shiny, en ruikt ook heel fijn, een warme, zomerse geur. Is ook perfect om frizz beter onder controle te houden, en de punten extra te verzorgen!

Wat denken jullie van deze fijne producten? Kenden jullie dit merk al?

Marrakesh Oil Shampoo Original - €12.95
Marrakesh Oil Hair Styling Elixir - €14.95
Verkrijgbaar op Barberstore.eu (waar ze tal van kappersmerken verkopen)