Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: Burgers, Bagels & Breaking Bad


Een nieuwe maand, tijd dus om nog eens een nieuwe reeks alledaagse foto's op een rijtje te zetten.
Aan mijn foto's te zien ben ik al helemaal in de lente-sfeer, met mooie kleurrijke bloemen, salades en burgers (oké, ook chocolade en koekjes), en een heleboel nieuwe parfums die ik mocht gaan besnuffelen.
Neem snel een kijkje:
Bloemen in huis, vind ik altijd heerlijk!

Het moeten niet altijd ijsjes zijn, deze zijn mini-Magnum Chocolaatjes.

Ik werd door Dove uitgenodigd op een heerlijke lunch bij Jilles in Gent, resultaat: lekkere burgers, 
heerlijke frietjes en heel wat beauty-talk! Bedankt Dove! (foto van @babslistenup)

Ik ging die dag ook heerlijke nieuwe lente-parfums gaan besnuffelen. 
Allemaal hele fijne en lichte geurtjes, perfect voor de tijd van het jaar. 

Gezond de dag beginnen is tegenwoordig mijn motto!

En een gezonde lunch hoort daar ook bij! Ik ging samen met Hanne gezellig lunchen in Souperette in Ledeberg, en ik moet zeggen, we vonden het alletwee heel lekker, een aanrader!

Wie mij al een beetje kent, weet dat ik geniet van een heerlijk landschap, vooral als de zon opkomt!

Prinsessen-ritje met the little guy :)

Zomers weer vraagt voor watermeloen... ;)

En de zomer begint inderdaad dichterbij te komen. Ik kreeg al een heleboel heerlijke spulletjes binnen om de zomer goed in te zetten, dus ik ben alvast voorbereid! Meer info van alles apart volgt later zeker nog.
(Bikini is van Women'Secret)

Gisteren postte ik deze foto op instagram. Te zien deze heerlijke nieuwe Lays Oven Crispy Tins (40% minder vet, en héél lekker) en een gepersonaliseerde dvdbox van het laatste seizoen van Breaking Bad.
Nu ik kende de reeks nog niet, don't shoot me, maar aan de reacties te zien op instagram mis ik wel degelijk iets, haha. Maar ik heb me voorgenomen met het eerste seizoen te starten dus deze dvdbox gaat nog even de kast in! Ik ben alvast benieuwd, nu heb ik wel hoge verwachtingen natuurlijk ;)

Zo, dit waren mijn favoriete foto's! Benieuwd wat de maand april allemaal zal brengen!