Mogelijk gemaakt door Blogger.

DeLushious hair


Momenteel te vinden in mijn douche: de Fairly Traded Honey Shampoo en de American Cream Conditioner van Lush. Ik bracht ze mee naar huis tijdens de opening van de nieuwe Lush winkel in Antwerpen, waar ze me ook werden aangeraden als hele goede producten en echte favorieten van verkoopster Katrien, en ik gebruik ze nu sinds enkele weken. Vandaag vertel ik jullie er graag wat meer over:

♦ Fairly Traded Honey Shampoo
Als eerste, dit is een shampoo zonder conserveermiddelen. Hij bevat meer dan 50% fairly traded honing, en honing is zo een geconcentreerde vorm van suiker dat bacteriën zich daar helemaal niet thuis in voelen.
Daarnaast verzorgt honing je haar heel erg goed, het werkt vochtinbrengend en geeft glans. De shampoo bevat ook lijnzaad gel, die ook heel verzorgend en vochtinbrengend werkt voor je haar.
Je zou verwachten dat hij een echte zoete honinggeur heeft, maar niets is minder waar. De shampoo is oa. geparfumeerd met rozen, bergamot, citroenolie, voor een vrolijk humeur, en geraniumolie, die zorgt voor een frissere geur en balanceert daarbij je hoofdhuid.

Ik ben fan van deze shampoo, hoewel ik hem gebruik in combinatie met een conditioner, merk ik echt dat deze mijn haar echt zacht maakt, en daarbij is hij ook heel erg goed voor de hoofdhuid (als je problemen hebt met je hoofdhuid, zou ik deze zeker eens proberen).
Ik moest in het begin een beetje wennen aan de geur, hij ruikt inderdaad niet helemaal naar honing, meer een kruidige bloemengeur, maar toch met een zoete ondertoon. Maar hoe meer ik hem gebruik, hoe meer ik merk dat ik de geur echt aangenaam vind en mijn haar er precies ook alsmaar beter door wordt.

♦ American Cream Conditioner
Een haarproduct met de geur van aardbeien- en vanillemilkshake... en ik was verkocht!
Hij bevat de geur van vanille, scharlei en lavendel, maar ook nog eens honing, verse sinaasappels en aardbeien die je haar niet alleen heerlijk laten ruiken, maar ook nog eens in topconditie houden.
Hij verzorgt je haar geweldig en houdt het daarbij ook nog eens licht en luchtig. Verse aardbeien kalmeren de hoofdhuid en zorgen voor sterker haar, en daarnaast bevat hij lanoline, een verzorgende basis die je haren zacht en makkelijker doorkambaar maakt.

Mijn haar is heel erg zacht met deze, maar vooral de geur is heerlijk, die blijft echt heel lang hangen. Je ruikt dat het echt een natuurlijke geur is, nogal een sterke geur wanneer je het gewoon ruikt of net gebruikt, maar achteraf op je haar is hij heerlijk, een fruitige vanillegeur.
Mijn haar is zacht en kamt makkelijk door, en voelt ook helemaal niet zwaar aan. Je hebt ook helemaal niet zoveel product nodig, van de shampoo ook niet eigenlijk, dus je doet wel een tijdje met je flesje, wat altijd goed meegenomen is.

Wat denken jullie van deze fijne haarproducten? Kende je ze al of heb je ze zelf af gebruikt?

Lush Fairly Traded Honey Shampoo - vanaf 12.95
Lush American Cream Conditioner - vanaf €7.10