Mogelijk gemaakt door Blogger.

Summertime with Guerlain Terracotta


Guerlain viert deze zomer zijn 30-jarig bestaan van de Terracotta-lijn, heerlijk zomers elk jaar opnieuw, en ze vieren dat dan ook met een heel mooie Limited Edition van de Terracota Sun Celebration, een bronzer en blush in één.
Ben je er al benieuwd naar, lees dan snel verder.

De Guerlain Sun Celebration ziet er echt prachtig uit. Hij bestaat uit drie verschillende kleuren, met een gouden zon in het midden. Speciaal voor de 30e verjaardag is de verpakking gemaakt uit ebbenhout, hij klikt ook niet gewoon open maar hij bestaat uit drie magneetjes waardoor je de bovenkant er gewoon kan afhalen, die ook een spiegel heeft. Heel luxueus allemaal. In de collectie vindt je ook een bronzing powder brush, een superleuke rode kwast, om de bronzer makkelijk mee aan te brengen. Doordat hij niet al te groot is, kan je echt wel gaan selecteren op de kleuren.

Het gezichtspoeder bevat vier kleurvlakken met daarin een bronzer en twee kleuren blush, een warm roze kleur en koraal-oranje tint, om je echt een sunkissed look te geven. De gouden metallic zon ziet er ook prachtig uit. Het is een overspray, dus na enkele keren erover gaan met je brush is het goud verdwenen.
De kleuren zijn alledrie mat en zijn heel erg gepigmenteerd, dus licht aanbrengen met je brush en eventueel zo de kleur wat opbouwen ipv ineens te fel aan te brengen.
Je kan de kleur door elkaar aanbrengen, of de bronzer apart gebruiken om je gezicht te shapen en de blush op je wangen om wat kleur toe te voegen aan je look. In het begin kan je de gouden kleur gaan gebruiken als highlighter op je jukbeenderen.
Hij ruikt ook heel erg fijn, subtiel maar toch aanwezig en doet je helemaal wegdromen naar de zomer.

Nog nieuw in de collectie is de Terracotta Joli Teint, het is een foundation met een SPF 20, die je een sunkissed look geeft met een healthy glow. Een hele fijne formule, maar ik testte de kleur Medium, die wel heel donker is voor mij, misschien beter geschikt tijdens de zomer. Al heb ik hem nu ook al een gebruikt om mee te gaan shapen, onder de bronzer zelf dan.

Deze bronzer/blush is echt wel een aanrader. Hij is heel erg groot, dus bevat heel wat product, doe je echt eeuwen mee!
Wat denken jullie ervan? Kiezen jullie vaak voor een bronzer/blush ineen?

Guerlain Terracotta Sun Sensation Bronzing Powder & Blush - 16 g - €70
Guerlain Bronzing Powder Brush - €36
Guerlain Terracotta Joli Teint - €43.06