Mogelijk gemaakt door Blogger.

Max Factor Lipfinity Lip Colour


Ik presenteer jullie, drie nieuwe kleuren voor de iconische Lipfinity lipstick van Max Factor, die je lippen tot wel 24 uur lang een mooie kleur geven zonder ze uit te drogen.
Ze werden voor het eerst gebruikt op de SS 2014 modeshow van Victoria Beckham en kregen daar heel wat lovende commentaren.
Benieuwd naar de drie nieuwe kleuren of naar de formule, lees dan snel verder:

De Lipfinity Lip Colour is een tweefasen-formule en elke tint bestaat uit een kleurapplicator en een verzorgende balsem-stick.
Als eerste stap breng je de basislaag aan. De basislaag bestaat uit goed hechtende kleurpigmenten gecombineerd met een siliconen basislaag, die ervoor zorgt dat de kleur op je lippen blijft maar toch flexibel is als de lippen bewegen. Dankzij de handige applicator breng je een dun en egaal kleurlaagje aan, die er mooi en dekkend uitziet. Je laat deze helemaal drogen, dat duurt ongeveer 60 sec en dan ziet de kleur er mat uit.
Als tweede stap breng je de toplaag aan. Deze hydraterende doorzichtige toplaag verzegelt de vochtbalans wat zorgt voor optimale hydratie en geeft lippen glans. Deze balsem kan je de hele door heraanbrengen bovenop de kleur.

De drie nieuwe tinten zijn Always Delicate, een nude tint, Stay Cheerful, een roze kleurtje, en Just in Love, een donkerroze-rode tint. Mijn favoriet is de Always Delicate, gewoon omdat ik meestal kies voor nude kleurtjes op mijn lippen, maar ik vind de andere twee kleuren ook heel geslaagd. De roze kleur vind ik ook heel leuk, het perfecte roze kleurtje, heel speels en vrolijk.
En de kleur blijft inderdaad heerlijk lang hangen op je lippen, ook na eten en drinken. Af en toe bijwerken met de balsem is wel een must, anders gaan je lippen toch wat droger aanvoelen, maar de kleur zelf blijft de hele tijd mooi aanwezig.
Heel belangrijk is het wel om ervoor te zorgen dat de kleur aangebracht wordt op droge lippen (geen lippenbalsem vooraf) en dat hij ook helemaal is opgedroogd voordat je de balsem erover aanbrengt.
Verder een superleuk product, gedaan met je lipstick de hele dag door bij te werken!
Om ze er makkelijk en snel af te halen, gebruik je best een make-up remover op oliebasis.
Vlnr: Always Delicate - Stay Cheerful - Just in Love

Wat denken jullie van deze leuke lipproducten? En welk kleurtje is jouw favoriet?

Max Factor Lipfinity - €16.99
Te koop oa. bij Kruidvat, Di, Delhaize