Mogelijk gemaakt door Blogger.

A hint of color with Chanel


Chanel bracht een nieuwe collectie uit naar aanleiding van de vernieuwde formule van Les 4 Ombres. Ik vertelde jullie daar al meer info over en toonde jullie ook al één nieuw palet uit de collectie, Chanel Tissé Cambon, maar in de collectie vind je ook nog drie kleuren Waterproof mascara, en vier kleurtjes van de Waterproof oogpotloden.
Ik toon jullie hier graag nog Le Volume Waterproof de Chanel in Vert Grissé, een limited edition mascara in een kaki-kleur, en de Stylo Yeux Waterproof in Iris, een helder paarsachtig blauw.Dit jaar werd de serie Le Volume de Chanel uitgebreid met een waterproof mascara. Naast volume dus ook bestand tegen water en vocht. Brengt makkelijk aan, geeft onmiddellijk kleur en de wimpers zien er direct voller uit. Naast zwart en bruin, is hij ook verkrijgbaar in een kakigroene kleur, Vert Grissé.
Ik had een beetje schrik voor de kleur, maar het kleureffect is subtiel en geeft toch een mooi resultaat.
Mijn wimpers zien er ook direct mooi en voller uit, de zwarte staat alvast ook op mijn wishlist voor deze zomer!

Ook de oogpotloden krijgen een waterproof variant en extra kleur. Zo is er een groen-grijze kleur Smoky Grey, een zachtbruin Marron Glacé, een elektriserend blauw Bleu Metallique en deze paars-blauwe kleur Iris.
Hij brengt heel makkelijk aan en ziet er tof uit. Maar ik vind kleur nog altijd moeilijk om toe te voegen aan mijn make-uplook, zeker zo opvallend. Ik heb hem dus niet echt in een ooglook gebruikt, maar enkel onder de ogen aangebracht om te kleur goed weer te geven. Iemand tips om deze look te combineren, laat het me zeker weten!

Wat denken jullie van de kleuren en de producten?

Chanel Les 4 Ombres 2014 Eyes Collection
Le Volume Waterproof de Chanel - Vert Grisé (LE) - €31.50
Stylo Yeux Waterproof - Iris - €24