woensdag 12 maart 2014

Chanel Les 4 Ombres - Tissé Cambon


Het oogschaduwpalet 'Les 4 Ombres' van Chanel bestaat al sinds 1982 en is een echte bestseller. Een topproduct dus die anno 2014 een nieuwe formule meekreeg, om er nog creatiever mee om te springen.
Ik toon jullie vandaag graag de vier tinten van de Tissé Cambon, met leuke roze- en paarstinten, waar ik twee ooglooks mee maakte.

Geïnspireerd door een aantal tweet-stoffen van het Huis, stelt Chanel nu acht nieuwe harmonieën voor Les 4 Ombres samen. De vier tinten uit één palet hebben ieder een kleur van een draad uit het weefsel, en sluiten dan ook perfect op elkaar aan.
De nieuwe formule van de oogschaduw bestaat uit een hoge concentratie pure pigmenten, de textuur is soepel en zacht en is daardoor makkelijker aan te brengen, glijdt als het ware over het ooglid, en blijft ook langer zitten.

Tissé Cambon bestaat uit één highlight-kleur, een bleek blauwroze tint, perfect om aan te brengen onder de wenkbrauwen en in de ooghoeken om de ogen te gaan oplichten. Daarnaast heb je een donkere kleur, een paarse tint, die vooral aan de buitenzijde van het ooglid wordt aangebracht en ook onder de ogen.
Daarbij nog een intens roze kleur en een zachte mauve tint, die je dan vooral op het bewegend ooglid gaat gaan aanbrengen, naar gewenst de look die je wilt, meer naturel of een poppy-look!
Hele mooie kleuren, die inderdaad makkelijk aanbrengen en er de hele dag mooi blijven uitzien!

Ik maakte twee ooglooks. Als eerste koos ik voor de felroze kleur, afgewerkt met het donkerpaars aan de buitenkant en aan de onderste wimperrand, de highlighter-kleur in de ooghoek en onder de wenkbrauwen.

Als tweede look heb ik gewoon de felroze kleur vervangen door de lichtere tint, voor een iets natuurlijke en meer draagbare look.

Wat denken jullie van de kleurtjes? Zouden jullie kiezen voor het felroze of toch de zachtere kleur?

Chanel - Les 4 Ombres Tissé Cambon - €50
Verkrijgbaar in de parfumerie sinds 3 maart 2014

25 opmerkingen:

 1. Hey Petra, oh this looks exquisite on you!!! With your eye color Tisse Cambon is just PERFECT! It brings all the green out :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks :) Yes, I've heard that purple is perfect for green eyes, and it really does bring them out!

   Verwijderen
 2. Wat een super mooie looks heb je gemaakt! Ik houd wel van uitgesproken kleuren dus ik vind de combi met de felroze kleur het mooiste en dat kun jij ook goed hebben en staat in combinatie met jouw groene ogen echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, ik doe mijn best een beetje meer 'out of the box' te gaan :)

   Verwijderen
 3. Mooie looks ! Ik vind de felle look erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik verschiet ervan dat ik het toch echt een leuk resultaat vind :)

   Verwijderen
 4. Heel mooie, zachte kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de looks allebei supermooi. Je komt goed weg met dat felroze!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie looks heb je gemaakt. Ik vind de felle look heel erg gaaf, staat je super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, ja ik verschoot er ook van, vind het er ook nog leuk uitzien!

   Verwijderen
 7. Waw, heeeeel mooi bij jou! Loving pink on you :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleuren, helemaal mijn ding :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleuren staan je goed vind ik, het ziet er allemaal heel fris en licht uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dikke pluim! mooie look, heel mooi gedaan, good job! je moet nog visagiste worden :-)
  mooi en perfecte kleur voor jouw kleur van ogen. knappe mie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind dat fel ook best draagbaar maar ja, ik ben misschien wat meer gewoon dan de gemiddelde medemens :-P Ik moet al wel eens afgaan op opmerkingen van collega's om te weten wat als 'normaal' beschouwd wordt.. (FYI, een gouden broek is dat niet :-D )

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, so funny!! Maar we zouden toch allemaal wat meer moeten durven, dan gaan mensen meer als 'gewoon' gaan aanzien, toch :p
   x

   Verwijderen
 12. Mooi! Beide looks staan je echt wel goed! :) Ook dat fel, maar ja, ik ben dan ook zelf gewoon van make-up te dragen en mijn vrienden en collega's bijvoorbeeld niet (dan krijgt mijn look algauw de stempel "fel" :)).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben niet zo'n fan van deze kleurtjes, maar jij staat er wel erg goed mee!

  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram