Mogelijk gemaakt door Blogger.

Benefit: The Porefessional - Agent Zero Shine


Vandaag laat ik jullie kennismaken met een nieuw product van Benefit. Het ligt sinds begin dit jaar in de winkels, ik won het via Beautygoddess en ben er superblij mee!
Het is een aanvulling op de Porefessional, een product die je poriën kleiner maakt (vind ik ook heel fijn), maar deze Agent Zero Shine is een licht poeder die daarnaast ook de huid gaat matteren.Naast de leuke verpakking, is hij ook heel handig. Het is een all-in-one brush, zodat je hem makkelijk kan gaan meenemen. Onderaan zit er een borsteltje dat je er makkelijk kan uitdraaien. Bovenaan haal je het dopje eraf, opendraaien en dan het poeder in de dop schudden en zo met de borstel opnemen en aanbrengen op je gelaat.

Het lijkt alsof het poeder kleur afgeeft, maar als je het gaat gebruiken zie je dat het een doorzichtige teint heeft, dus hij is perfect geschikt voor elke huidskleur. Het is een licht poeder die de huid gaat matteren, dus ideaal voor een vette of gecombineerde huid.
Hij bevat linzenextract, wat de zichtbaarheid van poriën vermindert en de huid laat stralen, en daarnaast ook polymeer, dat bekend staat om zijn optimale controle van huidoliën.

Hij brengt heel makkelijk aan en het resultaat is direct zichtbaar. Het borsteltje is ook heel zacht en neemt het poeder perfect op. Mijn huid is gematteerd maar ziet er wel nog natuurlijk uit, en mijn poriën lijken een beetje kleiner. Na verloop van tijd merk ik toch enige glansplekken op, maar met dit handige product is het direct ook weer bijgewerkt.

Wat denken jullie van dit product?

Benefit - Agent Zero Shine
te koop voor €31, bij oa. Inno

Bedankt Deb en Benefit!