Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush: Lente - Pasen


Heerlijk dit lente-weertje, het volledige jaar zo voor mij, enkel tijdens de zomer enkele graden meer, dank u! Perfect passend dus zijn de superleuke lente- en paasproducten van Lush. De kerstproducten zijn altijd top, maar tijdens de lente ben ik zo fan van de kleuren en de fijne producten die mij altijd vrolijk maken, en dat is dit jaar niet anders! Van tulpen en roosjes, tot wortels en gouden eieren, bijna allemaal met een heleboel glitters.
Ik zet ze graag even op een rijtje:

Bij de lenteproducten vind je drie bubble bars, hoeraaa, één van mijn favoriete Lush-badproducten, en een bath ballistic.
♦ Inhale Exhale Bath Ballistic
Een bruisbal die je helemaal gaat ontspannen en kalmeren, perfect na een drukke werkdag. Hij bevat dezelfde geur als het Breath of God parfum, en elk van de twee delen heeft een eigen geur. De roze kleur ruikt zoet en bloemig, de blauwe zijde ruikt meer aards dankzij sandelhout en vetiver.

♦ Rose Bubble Bar
Hoe schattig ziet dit roosje eruit? En dat is niet alles, bovendien geeft ze bergen roze schuimbubbels met een heerlijke frisse rozengeur, gecombineerd met de geur van zoete sinaasappelolie en citroenolie. Daarnaast bevat ze rozenbottelolie en cacaoboter die de huid extra zacht gaan maken.
Je kan met de rose bubble bar twee heerlijke baden nemen!

♦ Tulip From Amsterdam Reusable Bubble Bar
Deze superleuke tulp is een herbruikbare bubble bar. Je zwiert hem even door je badwater of onder stromend water tot wanneer je genoeg bubbels hebt en legt hem nadien terug te drogen. Hij is goed voor ongeveer zes bubbelbaden.
Hij bevat de geur van de Sex Bomb Bath Ballistic, met oa. jasmijn en ylang ylang.

♦ Wonder Woo Hoo Bubble Bar
Nood aan een oppepper? Met deze bubble bar ben je instant vrolijk, niet enkel door de heerlijke zomerse geur, maar je baadt gewoon in glitter, woohoo indeed!
De inspiratie voor Wonder Woo Hoo haalden ze bij Lush bij Wonder Woman. Hij ruikt naar mimosa, sandelhout en sinaasappelolie, heerlijk fris en zomers.
Je laat een deel van deze bubble bar verkruimelen onder stromend water, en daarna gewoon geniet van je bad!

Bij de paasproducten zien we vooral veel oranje, en ook heel wat glitters! In de collectie ook twee bubble bars, daarnaast ook een bath ballistic en een stuk zeep.
♦ Brightside Bubble Bar
De naam zegt het al, maar ook de kleuren en de geur geven je direct een feel good-moment! In brightside vind je essentiële oliën van mandarijn, tangerine en bergamot, de geur van drie citrusvruchten, wat heel opwekkend werkt!
Oranje badwater, heel wat bubbels en een heerlijke geur! Goed voor ongeveer drie baden.

♦ Golden Egg Bath Ballistic
Een gouden glitterei, voor in je bad, hoe zalig is dat! Hij laat ook een goudgeel schuimlaagje achter in je bad, wat ik wel tof vind.
Hij heeft dezelfde geur als de bestseller Honey I Washed the Kids zeep. De buitenkant van Golden Egg is bedenkt met een laagje bath melt mix, waarin cacaoboter en olijfolie verwerkt zit, die zorgen voor een extra zachte huid!

♦ Bunch of Carrots Reusable Bubble Bar
Vorig jaar zat er al een wortel in de paascollectie, deze maal krijg je er drie! Ze zijn ook herbruikbaar, neem een worteltje uit de hoop en zwier hem even door je badwater voor heel wat schuim. Een heerlijke fruitige geur en hij bevat ook glitters.

♦ Carrot Soap
Een stuk zeep in de vorm van een wortel, je ziet het zo niet, maar als je een stuk zeep koopt bij Lush snijden ze een stuk af van een reuzenblok, en die heeft de vorm van een wortel. Binnenin vind je de vorm van een konijntje.
In deze zeep vind je verzachtende wortelolie die je huid verzorgt en cacaoboter om de huid te verzachten. De zeep ruikt niet naar worteltjes, maar heerlijk fruitig dankzij essentiële oliën van bergamot, citroen en bocca.

Wat denken jullie van deze leuke, vrolijke producten?