Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lente- en zomertrends 2014


Het heeft misschien even geduurd, maar ik wou toch nog graag een overzichtje geven van mijn favoriete trends voor lente en zomer, zeker nu de lente echt gestart is!
Ik ging eind vorig jaar al een kijkje nemen naar de nieuwe collecties, maar nu ze eindelijk over in de winkels liggen, is het tijd dat jullie ook kunnen meegenieten, en dat jullie weten welke trends jullie bv. al in jullie kast liggen hebben, en voor welke je misschien nog moet gaan uitkijken.
Voor deze lente en komende zomer waren een aantal opvallende trends aanwezig voor mij, zo zie je heel veel zacht roze, dierenprints maar ook bloemen en andere paradijselijke items, zwart-wit, glitter en goud, tekst op kledij en heel wat geel en ook andere zomerse kleuren.
Kijk snel eens mee, picture-overload, dus ik waarschuw je alvast:

♦ Soft pink
Eén van mijn favoriete trends voor lente en zomer, is toch wel de kleur roze. Vooral zacht roze zie je heel vaak terugkomen, zowel in kledij, accessoires en schoenen.
Je ziet oa. S. Oliver, Vila, Pieces, Torfs, ...

♦ Dieren-prints
Prints vind ik ook altijd heel leuk, vooral op toffe zomerjurkjes en -blousejes. Heel wat dierenprints, zoals vogels, flamingo's, zebra's maar ook honden en katten.
Object

... - Jbc / Essentiel - Vans

♦ Bloemen/paradise
Bloemenprints die horen gewoon bij de zomer, net als palmbomen en ananassen. Dus ook dit jaar zie je ze overal verschijnen.
pet Essentiel

Je ziet oa. Essentiel, Only, Replay, Esprit, Adidas, ...

♦ Zwart-wit
Naast kleur, blijft zwart-wit altijd iets tijdloos, niet enkel voor de winter maar het hele jaar door. Zo is er het standaard zwart-wit gestreept, maar er zijn ook een heleboel toffe prints.
Je ziet oa. Julia June, Vero Moda, Vila, ...

♦ Glitter-goud-sequinq-studs
Het mag blinken, net als de zon, dus zie je ook goud, glitter, sequins en voor de iets stoerdere looks zijn er ook studs te zien deze lente en zomer.
bovenaan: Julia June

Adidas

Kleur
Eens de zon meer en meer tevoorschijn komt, en ook echt warmte geeft, dan zijn ook kleurtjes meer te zien in het straatbeeld. Al sinds enkele jaren beginnen de mensen hier ook echt meer en meer kleur te dragen, kan ik alleen maar toejuichen. Opvallend veel geel te zien dit seizoen, maar daarnaast zijn ook pastelkleuren zoals lichtblauw en muntgroen in, en ook oranje is een topper!
Je ziet oa. Mavi, Julia June, Essentiel, Adidas, Selected, Vila, La Pomme de Lovely, Clio Goldbrenner

Tekst
Als laatste trend die er voor mij uitsprong, is tekst, vooral te zien op bovenkledij.

Wat denken jullie van de trends voor lente en zomer? En welke is je helemaal op het lijf geschreven?